Witajcie
Tak na świezo od razu odpowiadam
kamizeli, Milunia ma bardziej aktywną prawą rączke i mysle ze bedzie praworęczna, ale nie wiem jak to dokładnie jest, a jeśli chodzi o tv, to tu też zauważyłam, ze jak posadze ją w lezaczku a akurta jest tak odwrócony ze widzi telewizor to patrzy na niego...ale ja ja odwracam od razu jak to zauważe, nie chce zeby sobie zasmiecała umysł juz jakimis telewizyjnymi obrazami.
A teraz co u nas...mała spała fajnie, całą noc, dopiero 5:30 sie obudziła na mleczko.zauważyłam, ze jak A. jest na noc w pracy to mała przesypia całą noc, a jak tylko sroda była wolna, to juz o 1:30 sie obudziła...hmm..ciekawe nie??
Jeśli chodzi o postępy w rozwoju to Milunia najchetniej chyba by sobie juz siedziała, bo jak mam ja położoną na sobie ( a lezy na plackach) - głowe dzwiga strasznie,a poza tym próbuje chwytac swoje ukochane ptaszki, a ile ryku jak jej sie nie udaje, krzyczy po nich strasznie
Jak jedziemy na specer, to podwyzszam jej leżenie zeby mogła wiecej widziec, a przynajmniej jakby jej sie ulało to tez sie zakrztusi...a jaka ciekawa swiata, wczoraj bylismy na spacerze i tak jej było źle, mrudziła strasznie, ale jak podwyzszyliśmy ją troche to od razu spokój, obserwowała swiat i nie było czasu na marudy..
ide teraz posprzatac, bo jutro znów weselicho,a w niedziele sie goscie zaprosili wiec nie wypada miec syfu...
a co do ubranek jeszcze, to my na razie co chwile dostajemy jakies, jak przychodza nas odwiedzac znajomi, ale i tak przed wczasami bede musiała co nieco dokupic, bo nie wiadomo czy we wrzesniu nie bedziemy mieli juz jesieni...
[ Dodano: 2007-08-17, 11:18 ]
acha i jeszcze była mowa o smoczkach...Mili ma smoczek okrągły i lubi go strasznie, choc jak zasypia to go wypluwa ale tylko w nocy, bo popołudniu śpi razem z nim, ciekawe, nie?wybrałam okragły bo w tvn style jest taki program o dzieciach i tak mówili ze spłaszczone smoczki mogą powodowac wady zgryzu i cieżej od nich oduczyć, bo sie lekko trzymają w buzi i dziecko nie musi ich praktycznie ssac,a one w buzi sie trzymaja