Eska nie wyglupiaj sie z gondola. Dzieci a nawet wczesniaki przewozi sie ZAWSZE I TYLKO w fotelikach!!!! Wyobraz sobie ze tutaj , czy wiem tez ze w Anglii i Irlandii nie wiem jak w innych krajach nie wypuszcza Cie ze szpitala jak pielegniarka nie zobaczy dziecka w prawidlowo zapietym foteliku.
Ja co prawda przewozilam 5 lat temu Zuzie w gondoli ale mialam taka specjalna z adapterem samochodowych (dokupywanym osobno) i w niej tez dzidzius byl przymocowany pasem.
Jesli chodzi o kolorki to ja mam zdecydowanie najwiecej pomaranczowego
A wozeczek masz super, bardzo mi sie podoba
Dominisiu, wez ze dwa biustonosze do karmienia i wkladki laktacyjne, ew. laktator jesli bedziesz ponad 3 doby bo na 3 dobe zwykle jest nawal pokarmu a maluch jeszcze nie zjada tak duzo i latwiej lekko odciagnac. Poza tym moze jakis plyn do higieny intymnej no i inne kosmetyki. Ja biore rowniez majtki bawelniane ze 3 pary "na straty" bo tych jednorazowych nie trawie. Nie wiem jak w Norwegii ale tutaj bede na oddziale 24 godziny i do domu
Ale mi laseczki smaka na sledzika narobilyscie Ja dzis mialam leczo a jutro chyba zrobie taka ostra pomidoroweczke.