witam z ranka
moje dziecko jak zwykle wstalo po 6 i ani chwili dluzej spac juz nie chce, ale noc praktycznie cala przespal nie liczac placzu przez sen i kwilenia, meczy go ta jedynka, az dziaselko ma we krwi troszke , ale juz niedlugo chyabv przejdzie bo coraz wiecej jej widac...
wczorajw parku Oskar wyrzucil smoka i nie widzialam tego a w domu innego nie mamy i zostal bez smoka, chyba nawet mu juz nie kupie, bo radzi sobie ladnie bez... no chy ba ze mi dizs pokaze co potrafi to migiem polece do sklepu hehe
jeju jeju Pawełka trzeba koniecznie jak najpredzej wpisac w tabelke, bo faktycznie nie ładnie tak zapominac, wtedy akurat mialam te problemy z necikiem i tak mi switalo ze kotres dzieciatko ma miesiecznice ale nie moglam zobaczyc ktore a w tabelce nie bylo Obiecujemy poprawe Ewelinko
ja dzis dam Oskarowi na sniadanie drugie jajowe bo akurat bede robic bo mam zamowienie od siostry
Kasiu mnie tez dobijaja ntakie mamuski ktore same ida ledwo co ubrane a dzieci opatulone jakby mialo byc 0 stopni , mi lekarka powiedziala ze juz lepiej jak dziedck otroszke zmarznie niz jak sie je przegrzeje
[ Dodano: 2007-08-19, 07:23 ]
[size=200][glow=yellow]Dla Oliwki na 11 miesięcy dużo buziaków i usmiechów! Rosnij zdrowa!!![/glow][/size]
[ Dodano: 2007-08-19, 09:56 ]
moje dziecko wlasnie przed chwilka zasnelo, zjadlo na drugie sniadanko jajeczniczki troche i smakowala mu nawet, wypil kako i zasnal mam ndzieje ze pospi choc z godzinke bo ja ide myc okna
[ Dodano: 2007-08-19, 10:54 ]
widze ze putki tu dzis niesamowite
ja sie wlasnie zaczynam szykowac nad jeziorko bo przyjaciolka zadzwonila i ans zabiera slonko swieci wiec powinno byc fajnie
moj spioszek spi ejszcze ale mysle ze do tego czasu sie rozbudzi, reszta pol godzinki bedzie mogl se kimnac w aucie
milego dzionka zycze kochane