Ale macie super brzusie ja może jutro pochwalę się swoim

a od jutra znowu zostaję sama z dzieciaczkami bo maż wraca do pracy
ania25 pisze:Dziewczyny tak czytam te gazety dla przyszłych mam i zaniepokojona jestem, chodzi o odżywianie się w ciąży, ja mleka nie bardzo, ser żółty może 2 plasterki a jogurt 1 na dzień ale za to jem owoce, wyczytałam też że trzeba pić dużo wody niegazowanej bo się wymienia w wodach płodowych i potrzebna jest do budowy nowych komórek u maleństwa, wiec staram się pić
No ja nałogowo jem owoce i mleko też uwielbiam zawsze jak wstaje to gotuje maluchom cacao i sama też pije ,ser żółty owszem ale dżemem truskawkowym

,ostatnio nałogowo wcinam serki homogenizowane

a co do wody niegazowanej to mój kupił mi taka 5 litrową ale ja wolę soki albo cole

A tak dziś jestem trochę zaniepokojona bo w szpitalu mi mówili że mam stale mierzyć temperaturę i cały czas miałam 36,6 a dziś mam 37,2 wiem że to nie dużo ale sie denerwuje że coś sie może dziać

jeżeli jutro mi jeszcze skoczy to będę musiała jechać do szpitala

mam nadzieje jednak że opadnie
[ Dodano: 2007-08-19, 22:18 ]Właśnie przeglądam sobie allegro i zobaczcie co znalazłam aż mi sie synka zachciało
http://www.allegro.pl/item227697128_kom ... tanik.html mojemu mężowi też sie podoba i napisałam do babki czy czapeczkę w tym samym kolorze tez można u niej kupić jak tylko odpisze to chyba to kupimy tylko wolałabym niebieskie moro ale to też jest super dla chłopca ,a jak będzie córa to zrobimy z niej małą Xenę