a ja sie bardzo zagadalam na gg z kumpela z niemiec
kto jutro wstanie??????????
jutro dam foty pazurkow i moze cos z wesela
sylwia faceci tak maja ze nie chca chodzic do lekarza
[ Dodano: 2007-08-20, 09:03 ]
na weselu bylo extra!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyszalalalam sie na maxa az mam dzis zakwasy!!!!!!!!!!!
bylismy taka paczka z meza pracy iec towarzystwo doborowe <zwlaszcza do kieliszka...panowie narzucili takie tempo ze o 21 mieli mocno w czubie i zona szefa zarzadzila godzinna przerwe ze oni bez wodeczki a my bez fajek
naprawde bylo fajnie,orkiestra itd ale wiecie co???
nie dopisali goscie nie przyszlo ok 40 osob!!!!!!!!!!! 3 stoly byly puste parze mlodej bylo tak przykro.zamiast na 120 wesele na 80 a jedzenie i wszystko bylo przygotowane
i wiecie ja uwielbiam wies..ale ta wies <skala> pod ojcowem slynie z bujek i roznych krwawych zdarzen
i ktos ze strony pani mlodej zaczol sie rzucac do pana mlodego,jak sie dowiedzieli ze my tez z jego strony to zaczeli "szukac" i tak o godz 2 musielismy sie zbierac.. i wiecie co???
na domiar zlego temu mojemu przyjacielowi potargalam spodnie ze slubnego garnituru

siedzielismy obok siebie i jak seba wrocil do stolika to chcialam go przesunac by jeszcze seba siadl kolo nas i go popychalam w bok i na lawce byl gwozdz...
w domu seba z kumplem wypili flaszke,my z jego dziewczyna po 2 drinki i naprawde sie tak zalatwilam ze szok

mialy byc jeszcze tance w domu ale seba zgasil muzyke bo za glosno jak na 3:30 rano puszczalam
na poprawiny nie pojechalismy bo nie bylo zadnego kierowcy
dominisia miala dopiero wrocic do nas wieczorem bo
edith zabrala ja na wycieczke do tego miasteczka miniatur wiec w niedz poszlismy do znajomych na piwo a wracajac od nich jeszcze po drodze inni znajomi zaprosili nas na grilla
dawno nie mialam tak imprezowego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w domku przed wyjsciem
para mloda
w tancu z panem mlodym jego bukieck z marynarki przyczepil mi sie dokladnie tak
jeszcze przed dziura w spodniach
seba,piotrek i szef z zona <tam za nami pusty stolik i jeszce 2 byly takie puste

>
to ten kumpel z ktorym super sie bawie na imprezach.we wrzesniu za rok ma byc ich wesele
ok moze juz wystarczy