a kasia i jasnie pani to nimfomanki......
no zaczynam podejrzewac, ze zaraz to nimfomanka gawedziarka bede jak sie nic w interesie nie ruszy
marta a gdzie ty masz brzuch??

ale laska, fiu, fiu

, a co do pensji to napisalam, ze dobija czasem do 800, ale 500-600 to norma...
kaska, ale strzelilas z tym, ze za fajna na kelnerke

ja wlasnie chce byc kelnerka, bo mnie to kreci, ale nie w jakiejs spelunie tylko w restauracji z klasa, ale w PL to taka metalnosc, ze wola przyjac zajebiscie wygladajaca dziewietnastke, bez jezykoe i doswiadczenia, niz taka jak ja, z dzieckiem i figura poporodowa, a z zajebistymi umiejetnosciami i znajomoscia 3 jezykow

dlatego wole to w UK robic, bo tam sie czulam doceniana. przeciez zaraz przed ciaza chcieli mnie na kurs menagerski wysylac....
fela welonki nie wymagaja filtra, ale tez nie powinny miec grzalki, wiec jak ja masz to wywal. poza tym powinny miec jakiąs zywa roslinke do oczyszczania wody. glonojada na glony nie kupuj, bo on musi miec filtr i ciepla wode. po prostu musisz czesto wymieniac wode, bo podejrzewam, ze Kondzio je po prostu przekarmia i od nie zjedzonego pokarmu ci metnieje. ale dziecku nie wytlumaczysz, ze rybki tylko raz dziennie jedza, wiec wymieniaj czesciej. niech Kondzio ma chociaz tyle przyjemnosci co je pokarmi