LUTOWKI no to juz wkleję ostatni filmik obiecuję bo głupio mi juz ze tak wam pokazuje te wyczyny mojej córci chyba przesadziłam :), ale tak mi sie spodobał ten program do filmow dzieki EVE_1977 to zaczęłam robic hi hi, no widziecie same ze ja nie ściemniałam hahahhaahhahhahaa z tymi jej postepami dosłownie z dnia na dzien jej to poszło, ale teraz wam zazdrosze ze wasze jeszcze są dzieci stacjonarne jak to KMINEK napisała , kurcze ja mam zero czasu dla siebie, wszedzie łazi ta mała kulka-piesek jak to kacperek mowi hahahah na nia ze to jego mały piesek ale gonie go za to nie chce zeby od pieska ja nazywał ;).
oto ostatni filmik z Amelcia obiecuje
lulu81 wiesz co czy do lekarza musisz isc z ta głowka filipka hhhhmmm a mocno ma spłaszczona? musisz starac sie go przekręcac na boki ale własciwie jak od małego nie przekręcałas to moze byc problem bo on juz moze nie polubic ale to nic moze jakos sie uformuje sama zapytaj pediatre tak przy okazji przy szczepieniu moze co ona o tym mysli? No a ja sie martiwłm bo Amelka wcale nie spi na plecak od urodzenia mozna policzyc na palcach jednej ręki ze spała na plecykach dosłownie kilka razy a tak to pierwsze trzy misiące zycia spała tylko na brzuszku i dzieki temu ma mocny kregosłup i dlatego tak szybko zaczeła raczkowac i siedziec mi pediatra powiedziała a reszte to spi tylko na boczku jednym lub drugim :)
kelly jeny ale fajny filmik z tymkiem w roli głownej super
Ale widac zębolki ida pełną parą, jak sie wkurza biedulek super bardzo mi sie podobał filmik, dawaj kolejne :)