Za to dziś sobie obiecałam że jeszcze mu pokarze i jak tylko będzie można to zaczynam ćwiczyć i dietka,ale jak narazie to korzystam jeszcze z tego że mogę jeść wszystko,bo potem dietka dla dzidziusia,no i nie żałuje sobie niczego
A tak poza tym to zauważyłam że ten mój zły humor to chyba był dlatego że siedziałam w domku i nie miałam co robić za bardzo,bo dziś pozałatwiałam parę rzeczy i całkiem inaczej się czuję,oj będzie mi brakować szkoły przez ten rok ,zawsze tyle sie działo a teraz wolne,ale mam zamiar nie tracić czasu za bardzo i chyba zrobię sobie prawko
[ Dodano: 2007-08-23, 20:59 ]
Hehe Dominisia twój post podniósł mnie na duchu,ja sama wiem że jestem grubasek i mi to nie przeszkadza bo wiem że to dzidziuś jest ze mną i niedługo znów będę taka jak przed(no może niedokońca )to chyba naprawdę hormony tak działają
A wiecie dziś byłam w sklepie i przymierzałam staniczek i była taka przymierzalnia w kącie a przy ścianach stały półeczki i było dość ciasne wejście i nie mogłam tam sie wcisnąć,hehe,myślałam że wszystkie półki zaraz spadną od tego mojego przeciskania się