hey kochane kobiecinki!!!
Ja dzis umieram,Sandrusia nas to chyba jakis podbny gad zlapal...od wczoraj wieczora chodze do tylu,poszlam na miasto z Vinee i musialam zadzwonic do Bablu,zeby po nas przyjechal szybko,bo slabo mi sie zrobilo,i cala zaczelam sie telepac,a szczegolnie rece i prawie nie zemdlalam..

pozniej mnie caly czas mdilo i niedobrze mi bylo a wieczorem juz mnie jakies sensacje zoladkowe wziely,wiec od rana na kibelku z biegunka...ledwo zyje,caly czas mnie boli zoladek...i slaba jak mucha jestem..zaraz wezme tabletki,bo Bablu mi naszykowal przed nocke tylko cos zjesc musze,bo nic nie jadlam...
Sandrusia Kubunio sliczny przystojniaczek,slicznie razem wygladacie...piekna mamcia to i synek pikny!!!!
Martus jestem dumna z ilosci fotosow jakie nam zaserowalas...

Frania to bym zjadla taki slodki...

a jakie minki strzela bombowe!!! :ico_buziaczki_big: Siostrzenica tez sliczniutka blondyneczka!!!
Kasiula nie przejmuj sie kochana,i nie bierz tak tego do siebie,po pierwsze ta babka nie daje Ci zadnej gwarancji na nastepny rok z praca,po drugie to Twoja decyzja i nie cichi siedzi,dlaczego Ty masz zgrywac siostre milosierdzia,wybieraj to co Tobie wydaje sie sluszne i bardzie Ci pasi a nie co ona Ci bedzie gadac!!!!!Buziole wielkie i usmiechnij sie Kasiulko!!!!
Madziorka Stafford jest w West Midlands
Jasnie Pani:) dobrze zrobilas kochana,niech wie kto rzadzi w domostwie,przeciez musi miec jakies obowiazki,a co Ty mu bedziesz wszystko na gotowe...dobrze,ze mu dalas reprymende to moze sie obudzi i zrozumie,ze Ty tez masz byc prawo zmeczona...a podzial obowiazkow musi byc i kropka!!!
Ela ja bym sie dala namowic na wyjazd do Rzymu..chociaz u mnie to musi byc zaplanowane wszystko na ostatni guzik,poczawszy od majtek jakie ubiore do lyzeczki jaka Vinee zapakuje...hihih...ale takiej oferty jak Pawel Ci zaoferowal bym nie odpuscila...licza sie jego checi i to ze chce Wam mily weekend zaplanowac!!!!daj sie skusic..My tez cos planujemy na weekend,Bablu ma wolny Bank holiday,powiedzial,ze mam sobie cos wybrac,ale jak na razie to kiepsko sie czuje,wiec nie mam ochoty planowac,ale mam nadzieje,ze mi przejdzie i weekend bedzie zaliczony!!!