Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

24 sie 2007, 08:28

Ogromne gratulecje dla Julci z okazji wyjścia pierwszego ząbala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: U nas też pierwsza była lewa dolna jedyneczka :-D Teraz idzie prawa :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-08-24, 20:45 ]
DOMI Wszystkiego najlepszego dla Krzysia z okazji ukończenia 5 miesięcy :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sie 2007, 09:24

no tak a u nas znów straszne pustki :ico_placzek:
dzisiaj odkryłam że Julci wyszedł drugi zabek :-D
musze wam napisać ze bardzo dzielnie przechodzi przez zabkowanie jak do tej pory nie musiałam jej niczym smarować wystarczyły jej gryzaczki mam nadzieje że kolejne zabki tez tak ładnie powwychodzą

[ Dodano: 2007-08-27, 09:27 ]
dzisiaj z moim m mamy drugą rocznice ślubu :-D :-D
więc wszystkim stawiamy :ico_tort: i oczywiście coś mocniejszego :564:

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sie 2007, 09:40

Gozdzik gratulacje z okazji ząbków i rocznicy! :-) :ico_brawa_01: mam wkocu troche czasu,moja Zuzia wczoraj zasnela dopiero o 23,tak sie zasiedziala na grilu :-D a teraz jeszcze spi :-D

Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

27 sie 2007, 15:08

Witajcie.
Nie było mnie raptem 3 dni a tu tyle ząbków!!!!!! :ico_szoking: Oczywiście dla wszystkich wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja tez musze się pochwalić, że mojej Majeczce rośnie druga jedynka. I wyobraźcie sobie, że jej tez jako pierwsza pojawiła się lewa jedynka na dole :-D :-D :-D
A co do @ to musze Wam powiedzieć, że w piątek tak bolał mnie brzuch, że już myślałam, że dostanę. Ale na szczęście to był fałszywy alarm.

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sie 2007, 16:59

urmajo ja tez co jakis czas miewam dwa trzy dni pod rzad bole w okolicach jajnikow, lekarz nawet powiedzial ze moga one wypadac w czasie kiedy powinnam miec miesiaczke :-) ale na szczecie tez jeszcze nie mam mimo ze juz dawno nie karmie Zuzi w nocy.
Gratuluje wszystkim ząbków :ico_brawa_01: :-) my póki co narazie bezzębnie :-)

umka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

28 sie 2007, 15:04

WITAM PO LATACH !!
O Boszszsz.. jak mnie tu długo nie było !! Widzę, że wątek "obrósł" w posty - tyle do czytania :)
Byłyśmy z Zuzą najpierw u jednej Babci, potem u drugiej, potem znowu u tej pierwszej i tak nam zeszło :) A Wasze Dzidzie już ząbki zaczęły wypuszczać, hohoho !! My jeszcze gołe dziąsła prezentujemy.
Ale za to twardo siedzimy - normalnie nie da się Zuzie przemówić , że to jeszcze nie teraz - siedzi i koniec :)
Ja w międzyczasie zaczęłam pracować - nie chcem ale nie mam wyjścia. Ale nie przestaję karmić piersią - mam tak wyrozumiałych szefów, że dojeżdżam na karmienia. Na razie Zuza siedzi w domku z Tatusiem ale wkrótce pewnie przyda się nam opiekunka.
I w ogóle - DUŻĄ MAMY CÓRĘ :

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Pozdrawiam wszystkich znanych i nieznanych :)

Awatar użytkownika
sensibel
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sie 2007, 17:20

Witam imienniczkę mojej córci :ico_brawa_01: :-) jak to mówią, wszedzie dobrze ale na tik-taku najlepiej :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 sie 2007, 09:27

super ze już wróciłaś mam nadzieje ze czesto bedziesz zagladać na tt bo ostatnio jakieś tu pustki panuja :ico_noniewiem:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Zuzi za samodzielne siedzenie silna dziewczynka a jaka już duza - napisz nam ile waży i miezy dajesz jej juz cos innego niz cycusia a twoja szefowa równa kobieta ze pozwala ci na karmienie piersią

Awatar użytkownika
urmajo

29 sie 2007, 09:42

Witajcie.
Straszne pustki tu panują, ale chyba nie tylko na naszym wątku. Ogólnie jakos bardziej pustawo sie zrobiło.
Moja Majeczka chora. Męczy ją katar i kaszel. Zaczęło sie tydzień temu. Początkowo leczyłam ja Eurespalem, ale niestety od poniedziałku zaczęłam podawać jej antybiotyk, bo nie było poprawy, a wręcz przeciwnie.
Pogoda pod psem. Wieje strasznie i co chwilkę pada deszcz. Temperatura....13 stopni :ico_szoking: . A przecież podobno jeszcze lato mamy

umka
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

29 sie 2007, 09:50

no rzeczywiście - moi szefowie bardzo idą mi na rękę. Tak w ogóle to słyszałam nawet o takim przypadku, że jedna firma wynajęła dla swojej pracownicy mieszkanie w pobliżu siebie aby ta mogła karmić dziecko. Czyli nie jest tak źle na tym świecie :)
A Zuza mierzy około 70 cm a waży około 8500 - ciężko stwierdzić bo u lekarza ważona była miesiąc temu... Ale na moje oko i moje sposoby (ważenie z dzieckiem na rękach:) ) to tyle właśnie ma. Cały czas karmię piersią. I nawet już specjalnie nie katuję się dietami (odkąd zaczęły mi garściami wypadać włosy). Wiecie co ? Przez półtora miesiąca byłam z Małą u Teściowej, która ma domek "nibyletniskowy" w takiej fajnej, głuchej wsi, gdzie do przemysłu daleko. I DZIDZI PRZESZŁY WSZYSTKIE WYSYPKI I UCZULENIA. Ostatnio pani Doktor nie mogła wyjść z podziwu, że mam takie zdrowe dziecko :) ODPUKAĆ !!!
Polecam Wam wyjazd do czystych miejsc - tam wszystko co złe przechodzi.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”