hej dziewczyny
kurcze ale sie rozpisalyscie od wczoraj!! :ico_olaboga: normalnie mialam mase do czytania ale tak mnie zaciekawily tematy hihihi
karolas mi sie wydaje ze ta druga wlasnie bardziej by pasowala do twojej twarzy ale ja sama dla siebie wybralabym pierwsza, ale prawda jest co mama kasia mowi ze trzeba bedzie tam czas spedzac na ukladaniu bo jak tyle jest wycieniowane to zeby ladnie wloski wygladaly trzeba bedzie wiecej ukladac,
a jesli chodzi o kacperka to widac ze on jest po prostu zazdrosny, a sama mowisz ze nie masz dla niego czasu, ale moze znalazloby sie choc troche, albo zeby mezulek znalazl jeden wieczor czy popoludnie zeby spedzic z nim tak sam na sam czas po mesku, albo czy jak jestes z Amelka to zachec go zeby i on jakos sie ladnie z nia pobawil, ze zrobisz filmik jaki on to grzeczny i nam tu pokarzesz hihii poczuje sie pochwalony i napewno bedzie grzeczniejszy, ja wlasnie jak sie opiekowalam dwojka dzieciaczkow to tam czesto byly wojny bo jedno starsze drugie mlodsze, ale trzeba rozumiec dwie strony i musialam kombinowac, ale zawsze to lepiej niz byc zlym na to starsze, albo zeby ono bylo niegrzeczne, to juz wolalam cos wykombinowac hihihihi, ale rzeczywiscie jak sie nie ma sil to ciezko, ja do samej julci niemam czasem sil i mi ciezko ale wykombinowalam ze ja sobie klade ze mna na lozku i sobie leniuchujemy a ona lubi takie przytulanki hihihi a ja sie odprezam.
mama kasia hihihi przepraszam ale tak mnie rozbawilo to co napisalas* tu boli, tu dretwa, tu skurcz dostalam podczas* hihihih ale co tam, lepiej sie smiac niz plakac, a z tym zezkiem to rzeczywiscie on musi cwiczyc, ale moze namow go ze dostanie cukierki czy cus jakas mala nagrode za to ze dzielnie pocwiczyl?? albo tak jak w superniani ze naklejki i jak uzbiera 5 czy 10 to dostanie jakas mala nagrode hihihihi ale tu wymyslam, no ale takie cos dziala na dzieciaki hihihi bo grozba to jeszcze bardziej sie zniecheci sama zauwarzylam po Julci jak jej witaminki podaje, lepiej spokojnie podejsc tysiac razy niz nigdy nie dopiac swego hihihi
dorota.m no z tymi tabletkami to wlasnie ja tak mam ze jakos mi sie tak niechce, ale jak juz mi sie zachce to musi byc cos fajnego, wartego calej sprawy, a nie tam, bo zadnej przyjemnosci z seksu niechcianego to niemam hihi chociaz czasem po dluuuugiej grze wstepnej sie uda ale chyab zmienie te tabletki....
kajunia oooo to ci ladnie zasnela, a widzisz moze naprawde potrzebowala poczucia bezpieczenstwa?? czasem to wystarczy, myslimy ze jak sie polozy nasze malenstwa same to zaczna protestowac ale jednak jak sie je poprzytula to same potrafia ladnie zasnac pamietaj tylko ze to moglo sie teraz zdarzyc ze tak zasnela ale juz jutro sie jej odechce hihihi Julcia zawsze takie numery wykrecala hihihi ale z tym poczuciem bezpieczenstwa to prawda, dzis pobawilam sie z Julcia i sluchaj od wczoraj jak pisalam ani razu nie krzyczala no normalnie w szoku jestem, po prostu siedze tak 10 minutek dluzej niz zwykle z nia bardzo skupiona na niej, i ona sie chyba wtedy czuje bezpiecznie bo dzis rano jak sie bawila to tez sama przez 1,5 godzinki a potem ja z nia przez 15 i wtedy ogladnelismy torche bajki *bob budowniczy* i polozylam ja spac,
no a zaraz sie zajme filmikiem bo zrobilam filmik jak ona idze spac, i ona tak zawsze od dlugiego czasu kiedy ja odzwyczajalam ale to pisalam chyba juz na starym forum jak ja odzwyczajalam i ona tak zasypia, zaraz wkleje filmik.
[ Dodano: 2007-08-24, 10:13 ]
karolas a ty sie nie schizuj ze nam za duzo piszesz bo nam nigdy dosc hihihi tak fajnie zywo piszesz ze milo sie czyta hihih ja to tiktaczka czytam jak poranna gazete bo niestety nic po polsku tu niema ale wiem ze jak karolas cos napisze to jest cos do poczytania hihih wiec ani mi sie waz pisac mniej hihihihi bo ostudzisz moje poranki