Mamo Zuzi super zdjecie! Slicznie wygladacie!! No i zdecydowanie lepiej Ci w jasnych wlosach, chociaz ladnemu czlowiekowi to we wszystkim ladnie
No i wiesz, mam nadzieje, ze glupio to nie zabrzmi masz super biust! Trzymam mocno kciuki, oby spotkanie bylo owocne!!
Ja wstalam dzis o 9, az trudno uwierzyc :) Bylam w centrum z mezem, wypelnialismy dokumenty o becikowe, mam tylko przywiezc dokument potwierdzajacy ze mezus otrzymywal przez trzy ostatnie miesiace wyplate i jakie potwierdzenie ze jestem w ciazy, tak jakby widac nie bylo
Moze uda sie dostac pieniazki jeszcze przed narodzinami Maluszka. No i kupilam sobie ten olejek do masazu, wiec dzis zabieram sie do pracy
Potem wyciaglam meza do sklepu zeby kupic mu jakies spodnie, bo normalnie nie moge juz patrzec na te jego znoszone jeansy. No i akurat sie nam udalo bo byla promocja
Co do mojego zawodu to nie trudno sie domyslic patrzac na moj wiek ze studiow nie skonczylam. Wyksztalcenie ogolne. Marzy sie mi w przyszlosci pedagogika... Pewno gdybym nie wyjechala do Norwegii to dzis bylabym juz studentka drugiego roku... No ale wtedy nie mialabym pod serduszkiem slodkiego ciezaru. Cos za cos! Jak do tej pory niczego nie zaluje co wiazalo sie z wyjazdem do Norwegii!
Do nas wreszcie zawitalo lato, ciekawe na jak dlugo?? Od kilku dni jest 25 stopni, mam nadzieje ze weekend tez bedzie udany to moze wyciagne mezusia nad wode??
No i co najwazniejsze Krzysiek chyba zrozumial ze glupio zrobil z tym telefonem, ciesze sie ze ma wyrzuty sumienia, chociaz teraz i tak juz nic nie zrobimy! Ale dobrze ze cos do niego dotarlo!!!