Witajcie
U nas pogoda piekna,sloneczko i moje pranko juz sobie wisi zmienilam posciel
POzatym to Nicole teraz sobie spi,usnela w aucie bo bylismy poogladac stoly bo chcemy sobie zmienic stol w stolowym mamy jasne meble a czarny stol nie za bardzo pasuje

Ale nie znalezlismy nic fajnego,pojedziemy jeszcze troche dalej do Marktoberstdorfu i tam moze cos znajdziemy.A tak to nic nowego,wkorzyla mnie troche moja tesciowa i maz..

Bo tesciowa powiedziala ze Nicole przed naszym urlopem byla szczuplejsza a teraz niby po urlopie to przytyla.. a moj maz jeszcze dodal oliwy do ognia ze ja tylko pcham jedzenie w mala a tesciowa ze nie mozemy jej tak duzo do jedzenia dawac....

A ja dogryzlam mojemu mezowi ze teraz tak mowi bo jego mama tak powiedziala a go zatkalo.. i powiedzialam ze ja wiem ile i co i kiedy mam dawac malej jesc i bylo koniec tematu ale przykro mi sie zrobilo bo oboje na mnie tak naskoczyli.. a ja wcale jedzenia w mala nie pcham.. mala je 5 razy i to po troszku tak jak mowil lekarz i na tym punkcie mojego meza za chiny nie umiem zrozumiec...... A zaraz i my zjemy obiad dzisiaj bedzie Lassania pycha

Ale z mezem juz sie dogadalam i jest ok,denerwuje mnie tylko najbardziej fakt ze on zawsze przyzna racje swojej mamie a za mna to rzadko pojdzie mam na mysli ze mi rzadko racje przyzna taki synus mamusi

A tesciowej to tez nie umiem zrozumiec czasami.. Czasami mysle ze to w porzadku babka, fajna babcia Nicole a z drugiej strony sie miesza na kazdym kroku i chce nam mowic co mamy robic.. i badz tu madry.. oh juz lepiej nie mysle.. Wazne ze Nicole jest grzeczna i spokojna dziewczynka moja kochana malutka
Aginka wspolczuje ci takiego chlopa..(Idioty) jak on tak mogl po pijaku auto rozwalic ah szkoda gadac.... po prostu szkoda mi cie
Maggie ja tez niechce i nie powinnam sie bac ze Nicole poczuje sie odtracona bo ja nigdy jej nie odtrace i bede kochac moje dzieci jednakowo bez zadnych wyroznien i wiem to juz teraz
A teraz lece na ten obiad bo mi sie moja Lassania spali.. ok napisze jeszcze pozniej buziaczki dla was i milego dzionka paa
[ Dodano: 2007-08-25, 14:12 ]
Aha a dzisiaj tez kupilam mojej malutkiej Slodkiej Nicolce taki maly stoliczek bo krzeselko juz ma i teraz ma i stoliczek i krzeselko takze sobie bvedzie siedziala i malowala ciekawe jak sie jej to spodoba bo uwielbia sie bawic dlugopisami wiec zobaczymy ok wpadne pozniej papa
[ Dodano: 2007-08-26, 11:34 ]
A co z wami?????
Dzien dobry mowie przy niedzieli
Malutka zasnela i mam czas chwilke zeby cos poklikac .. bo tylko chwilke bo musze obiad robic.
OK widze ze was niema

to ja tez uciekam nie bede sama was zanudzac mamy piekna pogode,super upal ale juz powoli zachciewa mi sie zimy hehe No nic jeszcze troszke posiedze na kompie a potem szybko do obiadu ale nie mam az tak duzo do roboty.. no to milego dnia paaa