akerl, brawa dla Filipka! Ma 8 miesięcy i już zaczyna chodzić Ja już się nie mogę doczekać kiedy Asia będzie stabilnie siedzieć, bo ciągle jeszcze się chwieje w wózku na spacerach i jak będę musiała czekać aż do 8 miesiąca to chyba się powieszę hihi
Hej dziewczyny I witam nowo przybyłe Ale widze ,że nasz watek istnieje tylko dzieki Magdzince i Akerl Akerl ,mnie sie podobasz i nie wygladasz na babcię Oczywiscie pamietam o Tobie Filip jest sliczny
U mnie wszystko po staremu , a teraz nadrabiam zaległości na TT ,bo trochę mnie nie było
Pokaże Wam parę zdjęć z wesela Tu ja z Bartoszem-jemy
witam...ja również mam spore zaległości... a to z tego powodu że miałam przemeblowanko w domku ......a teraz znów mam chorą Basię _znów ma zawalone gardło -chyba czas usunąć migdałki.Zobaczymy co powie laryngolog...
Dora1, fajne foteczki
Byliśmy dziś z Joasią na pikniku bobovity - w domku z wielkimi mablami, żeby zobaczyć swiat oczami dziecka. Było bardzo fajnie tylko Joasia marudziła, bo chyba wystraszyła się pana mówiącego przez mikrofon, krzyku dzieci i w ogóle dużej ilości osób. Najśmieszniejsze było jak ja na ochotnika wdrapałam się na wielkie krzesełko do karmienia, pani założyła mi ogromny śliniak hihih i nakarmiła deserkiem bobovity hihihi. Niestety nie mamy żadnego zdjęcia bo nie zdążyliśmy wyjąć aparatu no i Joasia ciągle marudziła. Ale i tak było ciekawie więc polecam jak będzie ten domek w waszych miastach
Dora1, swietne foty,popatrz,niby,,w jednym wieku"ten sam rok,a jednak taaaaka roznica,caly rok,nie moge sie doczekac kiedy sam zacznie chodzic,moze sie troche odczepi odemnie
Magdzinka, oj szkoda,ze nie masz z tej imprezy fotek
Dora1, piękne zdjęcia!
Magdzinka, czy ten piknik jest objazdowy?? Chętnie bym się na niego wybrała widziałam w telewizji migawkę z niego.
Mam pytanko, czy ktoraś z was miałą może uczulenie na oksytocynę?? Jak karmię Natalkę to po jakimś czasie zaczyna mnie sędzieć pierś i pojawia mi się coś w rodzaju pokrzywki... w książce "Język niemowląt" pisze że może to być właśnie uczulenie na oksytocynę która wydziela się w trakcie karmienia..... A przez wakacje i strajki nie mam jak na razie iść do lekarza...