Bardzo dobry pomysł. Tylko szkoda, że tak daleko mamy do siebie. Niektóre z nas (jak jaSzkoda że mieszkamy w różnych miejscach bo widzę że wszystkie się nudzimy. Byśmy zrobiły spotkanie listopadóweki na pewno miałybyśmy o czym gadać

Bardzo dobry pomysł. Tylko szkoda, że tak daleko mamy do siebie. Niektóre z nas (jak jaSzkoda że mieszkamy w różnych miejscach bo widzę że wszystkie się nudzimy. Byśmy zrobiły spotkanie listopadóweki na pewno miałybyśmy o czym gadać
Evik moja malutka też mnie tak super kopie i rusza się w brzuszku, że czasami sama sie do siebie śmieje. Bardzo to miłe i potem będziemy tęskniły za tymi kopniaczkami.Ostatnio bardzo się bałam że dzidzia mało się ruszała ale od wizyty u położnej i ktg daje mi tak popalić że hoho. Całymi dniami tak mi się wypina że tylko siedzę i śmieję się do swojego brzuszka
![]()
ojjjj, wiem co czujesza najgorsze jest to,ze mieszkam z tesciową i irytuje mie coraz więcej sytuacji
Ostanio nie wytrzymałam ika sie wydarłm .ze sam sie przestraszyłam,ale łazi za mna i ciagle
cos a to chleba nie wyjełam z zamrazarki, a to nie powiedziałam żeby to czy tamto kupiła
A pozniej mowi,ze ona do niczego sie nie wtrąca
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość