Wróciłam...!!!
Frydza wiesz co...no może spróbuj tego masażu na kolki...kurczę...nie wiem, gdzie mam link...ale jest gdzieś na forum, chyba na wątku niemowlę???mi tam się udawało czasem tym sprowokować kupę. No i przepajaj ją rumiankiem...Chociaż dużo się mądrzyć nie będę, bo odkąd podaję 1butlę dziennie, to też z kupą problem! zaburzyłam jej chyba metabolizm teraz robi co 2dni
Anza no też miałam napisać, że ten kapelusik jest cudny!!! i jak Iguśka ślicznie w nim wygląda...ona taka jest całuśna!!!
i w sumie wiesz...po szczepieniu to juz chyba powinno jej przejść...nie wiem, co te nasze bąble zaczynają tak marudzić?
Ladybird23 i jak po grilu???
Kate_k82 no wiesz...Twój maluszek jest może troszkę słabszy z powodu tej niedowagi???Nie stresuj się, moja łobuziaczka dopiero od niedawna tak się ładnie podnosi, a ostatnio to była histeria przy każdym podejściu do leżenia na brzuszku! więc może i Twojemu Mateuszkowi przejdzie i się spodoba. A karmieniem też sie nie przejmuj! dawaj jeść jak uważasz, trochę cyca, trochę butli...A nie lepiej np.cały dzień cyc a na noc butla?bo po cycku toja sie nie dziwię, że on nie chce, bo pierwszy głód zaspokoi i ma butlę w nosie!będzie dobrze!
Wiecie co...no ja po wizycie ok, jakoś było...nawet, nawet...szwagierka szczebiotała nad Hanią...

chyba jej ciąża służy...
Ale mam znów problem...Hania jakoś mało je...dziś wieczorem głodna co 1.5godziny!!!

a potem po 2jak ją wykąpałam...to dostała butlę ale znów wypiła tylko 70 i wydzierała się przy każdym kolejnym podejściu do butli! i usnęła od razu...

nie wiem co robić...kurczę, przecież powinna więcej zjeść...o co chodzi?
dziś kąpiel już w dużej wannie...

wanienka już idize do spakowania na następne dziecko

jutro pokażę jak było!
A póki co...zdjęcia z wczoraj i dziś...
[ Dodano: 2007-08-25, 23:11 ]
takie dobre jabłuszko!
i kciuk tez mi smakuje
a na deser...zmieszczę obie!
a tak dziś leżała na brzuszku...jak widać podoba się
a tu jeszcze kilka z Warszawki...
kuzyneczki
kąpiel w wannie