Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sie 2007, 08:43

Witam Mamusie!!

2 dni mnie nie bylo i juz musze nadrabiac zaleglosci :-) U mnie samopoczucie w normie, chociaz kopniakow ani widu ani slychu....... :ico_noniewiem:
za to w domu remont pelna para i nawet nie ma sie gdzie ruszyc....to nawet wole siedziec w pracy :ico_haha_01:
Ja ide do gina w przyszlym tygodniu i mam nadzieje ze na usg cos zobacze ciekawego :-D
Na szczescie upaly juz odpuscily bo czulam sie fatalnie!

Zycze milego dzionka! :-)

goska

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

27 sie 2007, 09:15

Hello Kobietki!
Ja dziś uderzam do gina, więc trochę jestem w napięciu. Mam nadzieję,że wszystko będzie ok. Monia dogadałaś się już z mężem? Mam nadzieję, że tak. Mnie też nosi czasem i czuję, że spory udział mają w tym hormonki ciążowe.Normalnie, jak ten nerw się we mnie "rozhuśta", to nawet jakbym już nie chciała ciągnąć awantury...to jakoś "hamowanie" mi strasznie wolno idzie. Trzymam kciuki za Was :ico_zakochani:
A pozostałe Mamy pozdrawiam serdecznie! pa!

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sie 2007, 09:21

Hej!

Goonia, to zycze powodzenia!! Trzymam kciuki!

Ja jestem pewna, ze Monia juz sie pogodzila z M, prawda Monia???? Mna tez czasami rzuca, ale mowie Wam dziewczyny moj maz to jest cierpliwy czlowiek, a ja mu czasami bardzo wspolczuje moich humork :ico_zly: w......

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

27 sie 2007, 09:37

Witam Was w poniedziałkowy ranek!

Goonia zyczę powodzenia na wizycie. Daj znac jak było.

Chyba każda z nas prechodzi humorki, u nas wczoraj przez cały dzien wszystko było ok a na wieczór coś mi sie w głowie poprzestawiało i zaczęłam się czepiac o byle co :ico_oczko: Mój M reaguje na to różnie. Czasami wyrozumiale a czasami sam się wkurza i kłótnia gotowa :-)

Gosia nie przejmuj się brakiem kopniaczków, one na pewno niedługo się pojawią :-)

Właśnie skończyłam sprzątac. Ubieramy się z Patryczkiem i idziemy trochę pospacerować. Słoneczko świeci ale tez juz nie ma tej duchoty co w tamtym tygodniu. Na szczęście.

Papa.

[ Dodano: 2007-08-27, 13:36 ]
Hej dziewczynki, gdzie się podziewacie? :ico_oczko:
To pewnie przez te problemy na tt :ico_zly: Gdyby nie to ze bardzo mi sie tu podoba i bardzo polubiłam osoby na tym forum dawno przestałabym tutaj zaglądać. Pozostaje tylko cierpliwie czekac az wszystko wróci do normy :-)

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!

27 sie 2007, 15:44

Powodzenia Goonia na wizycie! Daj znac jak było!

Ja w czwartek też na wizyte! ufff jakos to bedzie - byle było wszystko w porzadku z dzidzia

buzki dla wszystkich

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

27 sie 2007, 15:53

No ja jestem, ale widze, ze marny ruch dzisiaj......
Ja tez mam czasami problemy z tt... ale dzisiaj nawet dziala bez zastrzezen!

Ja jeszcze godzinke kiblowania w pracy i do domu uderzam, a tam czeka mezus z obiadkiem, i dobrze bo juz bardzo glodna jestem :-D

Awatar użytkownika
marcia_pod

27 sie 2007, 15:59

Trochę Ci zazdroszcze bo mało ze w domu siedze i się nudze to jeszcze przyszłego meża mam tak daleko! :ico_placzek:
Nawet nie wiecie jak mozna tesknic kiedy dzidzia się pierwszy raz rusza w moim brzuszku a on tego nie może poczuc, kiedy musze sama chodzić na usg i on nie może tego zobaczyć. Pisze tylko ciągle i dzwoni że teskni za mną i dzidzia! :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-08-27, 16:12 ]
???

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

27 sie 2007, 19:04

Hej!
To znowu ja :ico_oczko: . Wszystko jest w porządku!!! Przepisała mi tylko żelazo, bo mam krwinki w normie, ale jednak trochę spadły. Serduszko słychać było super. Inaczej niż ostatnio, tak mocno i równomiernie....i moja Dziecina zakłócała odbiór, bo się wierciła i kopała tam, gdzie ginekolożka przykładała to urządzonko do słuchania! :ico_ciezarowka: Fajne uczucie!!!! :-D I ja jestem spokojna, bo przecież wiecie że mnie brzuch bolał na dole. USG mam czwartek! Wreszcie!!!! :ico_brawa_01: Takie pytanko mam do Was...czy podczas ciąży zmieniła Wam się buzia i jak dbacie o skórę. Podobno nie można stosować peelingów, a bardzo bym chciała porobić sobie jakieś oczyszczanie skóry. Mam jakąś maseczkę roślinną, ale nie mam pojęcia czy będzie teraz dobra. Dajcie znać! Pa!

Awatar użytkownika
monia26
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 sie 2007, 20:23

Witajcie kochane :ico_haha_01:
JA dopiero teraz bo cosik mi sie z komputerem dzieje i pewnie jutro do Was nie zajrze :ico_placzek: :ico_zly:

A więc tak z męzem juz wczoraj było dobrze i mam nadzieję,ze już tak zostanie :ico_sorki: ,zwalam to na moje hormony hihihi :-D

Dzisiaj miałam wizytę u lekarza i wszystko w porzadku,wyniki dobre,widziałam moje słonko w całosci i jest ułożone nózkami w dół,ale lekarz powiedział,ze ma jeszcze czas na prawidłowe ułozenie :-) ,także spoko :ico_brawa_01:

Laseczki uciekam bo ten mói komp chyba zaraz wybuchnie :ico_szoking: :ico_olaboga:
Pozdrawiam papa :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 sie 2007, 08:15

Hej Dziewczyny!!

Wczoraj po poludniu mialam problemy z tt, nie moglam sie wogole tutaj dostac..... ale mysle ze dzisiaj juz bedzie ok!

Marcia,

Glowa do gory!! Wszystko sie jakos pouklada i mam nadzieje, ze jeszcze bedziecie sie mogli cieszyc wspolnie Waszym szczesciem!!
Na pocieszenie powiem Ci, ze ja od czasu do czasu nie widuje mojego M caly tydzien, jak ma nocna zmiane.......... mijamy sie w drzwiach i tez nam duzo nowych przezyc ucieka przez palce......

Monia,
Fajnie ze u WAS wszystko OK, oby tak dalej!!

Goonia pisze:Takie pytanko mam do Was...czy podczas ciąży zmieniła Wam się buzia i jak dbacie o skórę. Podobno nie można stosować peelingów, a bardzo bym chciała porobić sobie jakieś oczyszczanie skóry. Mam jakąś maseczkę roślinną, ale nie mam pojęcia czy będzie teraz dobra. Dajcie znać! Pa!

No wlasnie powiedzcie jak to jest z tymi kosmetykami/ kremami. Ja twarz zmywam taka pianka a kremow uzywam normalnie, a WY?? Peelingu nie stosowalam w czasie ciazy jeszcze....

Goonia,

Ciesze sie ze u WAS wszytsko OK!!! Ja jak bylam ostatni raz u gina, to nic nie bylo slychac oprocz szumow i roznych dziwnych oglosow :-)

Pozdrowionka dla wszystkich Mamus!
goska

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”