Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sie 2007, 22:03

No i ja tez na chwilke jestem..
Jestem wykonczona.. Przez pol godziny bujalam mala w wozku zeby usnela i nic.... Teraz moj maz troche buja... moze mu sie uda.. bo ja juz wymiekam i sie zmeczylam.. heh normalnie mala do 30 minut usypia a teraz jak na zlosc niechcceee
Ogulnie dzisiaj dzien minal ok,bylismy po obiedzie u tescia w szpitalu i juz mu lepiej jest ale boli go nerka i jutro bedzie mial robione badania takze zobaczymy ile jeszcze posiedzi w tym szpitalu..
Pozatym to ok,mala Nicole tez jest coreczka mamusi bo wszedzie za mna chodzi i tylko mowi mama mama i sie ladnie do mnie przytula a jak dzisiaj nad ranem mala dalam do nas do lozka i sama sie poszlam wysikac to tak plakala za mna ze sama bylam w szoku.. ale tak to nie jest az tak zle maly lobuz daje mi i mezowi do wiwatu..

Iza mam maly brzuszek juz ale ciesze sie ze wszystko jest ok,i fajnie ze jestes :ico_oczko:

Dobranoc i milej nocki do jutra paa

[ Dodano: 2007-08-27, 11:40 ]
Dzien dobry.. Ja jestem w szoku ze was niema!!! Tylko ja jestem czy jak??? Dziewczynki gdzie jestescie??
U nas ok,mala sobie spi a ja zaraz ide pranko powiesic no nic samej tu nudno buziaczki dla was i milego dnia u nas pogoda piekna paa

[ Dodano: 2007-08-27, 11:53 ]
A to wkleje wam pare foteczek mojej slodkiej coreczki pochwale sie :ico_oczko: :

Moja Nicole bawi sie zabawkami przy swoim stoliczku :ico_oczko: :
Obrazek

A tutaj Nicole sobie wcina sniadanko przy stole pelna kulturka :ico_brawa_01: :
Obrazek

I Nicole przy sniadanku ale zmienila pozycje :ico_oczko: :-D :
Obrazek

I moj maly Lobuz probuje mi otworzyc szafke w kuchni :-D (w swojej nowej fryzurce :ico_oczko: ) :
Obrazek

Ok to tyle narazie foteczek jestem dumna z mojej coreczki bo robi takie postepy ze hej.. Juz sama dzisiaj pierwszy raz sniadanko zjadla i nawet sama trzymala kubek z piciem.. a to ze pozniej nadawala sie tylko pod prysznic to tylko maly szczegol hehe wazne ze chce sie uczyc i ciesze sie i jest superrr :ico_brawa_01: :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

27 sie 2007, 12:52

Kristi, sliczne foteczki Nicolki....i ta fryzura!!!!
a ten stoliczek i krzeselko to super sprawa....tez bym chetnie kupila ale nie mam gdzie juz tego wadzic w pokoju
swoją drogą to na dzien dzisiejszy ciesze sie ze mamy takie male mieszkanko...zawsze mam matusia na oku
teraz mieszkamy u moich rodzicow..opiekujemy sie ich psem bo oni na wakacjach.....i wariuje...rodzice maja 4 pokoje a ja latam za synkiem od jednego do drugiego :ico_olaboga:

Mati tez je sam..uwielbia par owki..sam sobie nabija na widelec i wcina :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 sie 2007, 17:43

Iza dokladnie mysle tak jak ty ze fajnie jest miec mniejsze mieszkanko dziecko ma mniej miejsca i nie ucieka tak.. ja mam 4 pokoje w mieszkanku i tez musze mala gonic po pokojach a Nicole tylko psoci i psoci mam nadzieje ogromna ze moja druga dzidzia bedzie spokojniejsza bo nadzieje mozna miec zawsze a jak bedzie to zobaczymy :-D :ico_oczko: :ico_haha_02:

A teraz moja dziewczynka nareszcie usnela ok sama padla.. bo tak jej chcialo sie spac ze sama zasnela biedactwo.. a jak probowalam wczesniej ja uspac to niechciala i nie umiala jakos no zdarza sie ... OK ide na obiadek z mezem do kuchni paa

[ Dodano: 2007-08-27, 18:26 ]
No i moje slodkie dziecie dalej spijusia ale to dobrze dzisiaj tylko spala godzinke.. a wiec to troche malooo jak na Nicolcie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

28 sie 2007, 08:36

witam was baboski..ja wroilam a was nie ma :ico_olaboga:
u nas koniec lata..teraz jest 11 stopni...masakra..nie mam w czym chodzic....same tylko krótkie rękawki a sweterków zadnych.. :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

28 sie 2007, 09:30

Cześć baboski, pózno wczoraj wróciliśmy, ale było super, bylismy nad morzem , dzisiaj jedziemy na ten zabieg męża, trochę się denerwuje, ale będzie dobrze.
Mamy wreszcie aparat :ico_brawa_01:
i mamy 200 fotek z wyjazdu :-D :ico_haha_01: :-D
Powklejam jak wrócimy.
Antollo ma się dobrze... :one:

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2007, 10:28

Dzień dobry

A mi cos tik-tak nawala .... :ico_wstydzioch:

Kurcze - powinnam być już na Węgrzech ... ale czekam aż pogoda sie poprawi ... co gorsze .. nie widać poprawy ... najprawdopodobniej pojedziemy dopiero w czwartek :ico_noniewiem: co gorsze mam dostać @ i wcale mi nie jest do śmiechu ... no ale co powiem kacperkowi .... :ico_noniewiem: no właśnie - a może nie dostanę @ ??? :ico_wstydzioch: :ico_nienie: :ico_wstydzioch:

My w niedzielę byliśmy w Rymanowie Zdroju .... dzieci - pomimo pochmurnej pogody - pochlapały się w basenikach i było świetnie ...
A z samochodem nie jest tak źle - a w zasadzie jest dobrze - uszkodzony jest tylko zderzak tylni -ale znajomy ma nam go dziś jakoś "podgiąć na ciepło" że o ile nie odpryśnie farba to będzie ok - a nowy zderzak i jest już zamówiony ... czyli po urlopir będzie już zrobiony...

Jejku -dziewczyny - mój Kapik i w poniedziałek do szkoły .... :ico_szoking: wczoraj zrobiliśmy "grubsze" zakupy " typu plecak kredki farbki , piórniki itd ...

Później wkleję wam kilka zdjęć moich szkrabków ...

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

28 sie 2007, 10:30

Cześć Kobietki.
U nas wszystko ok, tzn bez większych zmian. Pyza śpi teraz, ale od rana płakała. Pokazuje paluszkiem do buziaka, że boli. Idą kolejne ząbki i mój mały szkrab cierpi. Łobuzuje tak strasznie, że już nie mam siły sprzątać po niej. Wiecznie wszystko powywalane z szafek, ciastka wgniecione w dywany... Ciuchy są jej zmieniane 2x dziennie, a jak gdzieś wychodzimy, to jeszcze dodatkowo jeden raz. :ico_szoking: . Ale jest kochana. Cały czas przychodzi i się tuli, robi cacy i daje buziorki.
Martwię się tylko tym, że nie chce jeść owoców, ani jogurcików czy serków...

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2007, 11:43

Dzien dobry
Moja Nicole tez sobie spi,bujalam ja w wozku 30 minut i udalo sie zasnela .. :ico_brawa_01:
Dzisiaj jedziemy do tescia do szpitala bo cos nie za dobrze z nim... mieli mu wziasc probke nerki bo i nie wzieli bo sie okazalo ze krew mu sie pogorszyla i lekarze nie wiedza co maja zrobic.. bo dostaje takie kroplowki i nic mu sie ta krew niechce czyscic .. skomplikowne to troche no ale wyjdzie z tego mam nadzieje .. tesc sie troche zalamal i ma juz mysli samobojcze.. oh az staram sie o tym nie myslec...
A moja Nicole tez jest malym lobuzem na kazdym kroku trzeba ja pilnowac.. ale az tak bardzoo mi nie psoci mam tez pochowane rzeczy to moze dlatego jest taka ograniczona.. niewiem ale wazne ze ma apetyt i wszystko je,owoce to uwielbia najbardziej gruszki i banany pozniej jablko tez zje ale juz z mniejszym apetytem ale zje i jogurty tez lubi..

Mama_Kingi nie martw sie moze KInga jeszcze polubi owoce i jogurty bedzie dobrze,trzymam kciuki..

Maggie ciesze sie ze udala sie wycieczka nad morze wklej koniecznie pare foteczek i super ze aparacik dziala :ico_brawa_01: I powodzenia dla meza na tym zabiegu. :ico_oczko:

Aginka oj tak ten czas szybko leci.. Dzieci do szkoly,i juz po wakacjach.. no i fajnie ze milo spedzilas weekend i ze z autem nie jest najgorzej.. dobrze ze jest ok..

A ja ide sie ladnie wyprysznicowac i potem znowu bede na tt,bo dzisiaj jedziemy do tescia i moze sie dowiemy co dokladnie z nim jest..moja tesciowa to podejrzewa najgorsze.. ze to moze byc bialaczka(Rak Krwi) ale ja to staram sie o zlym nie myslec......... :ico_nienie: :ico_nienie:
U nas pogoda fajna,nie jest za cieplo ani za zimno.. tak w sam raz.. i sloneczko ladnie swieci takze ja jeszcze korzystam z ostatniej wakacyjnej pogody.. MIejcie ladny dzien i buziaczki paa

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

28 sie 2007, 14:04

Kristi, trzymam kcikuki za twojego tescia..oby wszystko bylo dobrze

maggie super ze weekend sie udal...i w kocu sie nam pochwialisz swoim syneczkiem..czekam na fotki

,mama kingi mój te nie je jogurtów...tylko danonki wcina..za to z owocami nie mam problemu..uwielbia winogrona..całe..ze skórka i pestkimi wcina....ale nic mu nie jest!!!

aginka czekamy na fotki...ja tez wam zaraz cosik wkleje

[ Dodano: 2007-08-28, 14:10 ]
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 sie 2007, 14:34

Iza super foteczki widac ze Mati ma zabawe z tymi pileczkami i podoba mu sie i ma duzo radosci i nad morzem wow piekne fotki dzieki za zyczenia dla tescia przyda mu sie ... :ico_oczko:

A moja dziewczynka nie spi ale zajela sie sama soba :ico_szoking: Siedzi sobie we wozku i bawi sie i az jestem w szoku.. ale zaraz ide do niej zobaczyc co i jak :ico_oczko:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”