Jestem wykonczona.. Przez pol godziny bujalam mala w wozku zeby usnela i nic.... Teraz moj maz troche buja... moze mu sie uda.. bo ja juz wymiekam i sie zmeczylam.. heh normalnie mala do 30 minut usypia a teraz jak na zlosc niechcceee
Ogulnie dzisiaj dzien minal ok,bylismy po obiedzie u tescia w szpitalu i juz mu lepiej jest ale boli go nerka i jutro bedzie mial robione badania takze zobaczymy ile jeszcze posiedzi w tym szpitalu..
Pozatym to ok,mala Nicole tez jest coreczka mamusi bo wszedzie za mna chodzi i tylko mowi mama mama i sie ladnie do mnie przytula a jak dzisiaj nad ranem mala dalam do nas do lozka i sama sie poszlam wysikac to tak plakala za mna ze sama bylam w szoku.. ale tak to nie jest az tak zle maly lobuz daje mi i mezowi do wiwatu..
Iza mam maly brzuszek juz ale ciesze sie ze wszystko jest ok,i fajnie ze jestes

Dobranoc i milej nocki do jutra paa
[ Dodano: 2007-08-27, 11:40 ]
Dzien dobry.. Ja jestem w szoku ze was niema!!! Tylko ja jestem czy jak??? Dziewczynki gdzie jestescie??
U nas ok,mala sobie spi a ja zaraz ide pranko powiesic no nic samej tu nudno buziaczki dla was i milego dnia u nas pogoda piekna paa
[ Dodano: 2007-08-27, 11:53 ]
A to wkleje wam pare foteczek mojej slodkiej coreczki pochwale sie

Moja Nicole bawi sie zabawkami przy swoim stoliczku

A tutaj Nicole sobie wcina sniadanko przy stole pelna kulturka

I Nicole przy sniadanku ale zmienila pozycje

I moj maly Lobuz probuje mi otworzyc szafke w kuchni

Ok to tyle narazie foteczek jestem dumna z mojej coreczki bo robi takie postepy ze hej.. Juz sama dzisiaj pierwszy raz sniadanko zjadla i nawet sama trzymala kubek z piciem.. a to ze pozniej nadawala sie tylko pod prysznic to tylko maly szczegol hehe wazne ze chce sie uczyc i ciesze sie i jest superrr