Agi... ale tę meliskę pijesz Ty, czy dajesz ją dziecku??Ja za rada Kolki zaczelam pic meliske,
[ Dodano: 2007-08-30 ]
czytam książki Danielle Steel, teraz mam "skok w nieznane"
A ostatnio wałkowałam harrego Pottera
Agi... ale tę meliskę pijesz Ty, czy dajesz ją dziecku??Ja za rada Kolki zaczelam pic meliske,
.Niewazne, ja tez musze sie wyciszyc. Do meliski dorzucam jeszcze anyz i koper wloski po mam malo mleka. Niestety nie sadze zeby Maya chciala tknac sie sama tej melisy. Wszystko poza moim mlekiem jest beee , no to ze mna zle, ja nawet ani jednej zekranizowanej czesci Harrego nie obejrzalam... ale chyba M ogladal, to bedzie mial o czym z Maya rozmawiac.A ostatnio wałkowałam harrego Pottera przeczytałam już wszystkie części. jako szanująca się i nowoczesna mama muszę to znać
no to chyba zle Cie zrozumialam.Niewazne, ja tez musze sie wyciszyc.
, zarty zartami, ale na bierzaco chocby conieco bedzie trzeba byc. Ja zwykle duzo czytalam teraz troche rozleniwilam sie, mam tez maly klopot z dostepem do polskich ksiazek. Czasami pozycza cos kolezanki, ale jest tego ostatnio znikoma iloscja żartowałam z tą szanującą się i nowoczesną mamą
, przerabialam to rano!!!!a ja co chce wejsc to niemoge wrrr
ja nie słyszałam jeszcze nigdy o takich sposobach.. Chyba trzeba niestety przeczekaćCzy mozna cos zrobiczeby temu dziecku szybciej zeby wyszly
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość