Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

01 wrz 2007, 10:52

Dzięki za pomoc! Słyszałam jeszcze dobre opinie o Żeromskim. Tylko czemu te szpitale są tak daleko...Szkoda, że nie można rodzić na Prokocimiu- mieszkamy jakieś 15 minut spacerkiem od tego szpitala. Dobrze, że znajomy kupił samochód i może nas odwiezie bo inaczej na powrót poszłoby pół becikowego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 wrz 2007, 11:58

hej dziewczyny fotki suuuperowe !!!!!!!!!!!!Janiolek, witaj u nas :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wiesz ja 9 lat temu rodziłam w zeromskim i byłam bardzo zadowolona teraz tez tam bede rodzic i mam nadzieje ze tez bedzie wszystko oki,tam pracuje moja lekarka i wiem ze ona bedzie czuwac na demna :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
sylwia.wk
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

01 wrz 2007, 12:26

hello. Ale mam dosc wczoraj z Piotrem walczyliśmy z trawa tzn. on kosil ja grabiłam a Dorian poszedł do koleżanki, swej sąsiadki.
dziś nici z rajdu bo Piotr jeździ, ale za to przyjechała ma rodzina z Dąbrowy górniczej i Dorian pogral z mym kuzynem w pilke.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 wrz 2007, 14:35

ja mam 27 :ico_placzek:

Janiolek z prokocimia do rydygiera jest jakis skrot przez wieliczke i ponoc to 10 min.

Awatar użytkownika
Janiolek

01 wrz 2007, 14:43

Janiolek z prokocimia do rydygiera jest jakis skrot przez wieliczke i ponoc to 10 min.
Z Prokocimia to jest 10 minut na ulicę Rydygiera (na południe czyli w stronę Wieliczki) na której mieszkam, a żeby na Bieńczyce dojechać to raczej nie możliwe, chyba, że ten szpital gdzieś indziej niż mi się wydaje. Teraz to już zgłupiałam :ico_olaboga:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 wrz 2007, 15:12

Z Prokocimia to jest 10 minut na ulicę Rydygiera (na południe czyli w stronę Wieliczki) na której mieszkam, a żeby na Bieńczyce dojechać to raczej nie możliwe, chyba, że ten szpital gdzieś indziej niż mi się wydaje. Teraz to już zgłupiałam

napisz nam cos o sobie bysmy cie lepiej poznaly :)
znasz plec swojego dzidziusia??

Awatar użytkownika
Janiolek

01 wrz 2007, 15:29

Hmm, a to może... Ja na NH jeździłam autobusem więc przez Płaszów i potem przez Nowohucką.
Coś o mnie? Hmm, nie lubie pisać o sobie :ico_oczko:
Wiem, że urodzę dziewczynke.
W Krakowie znalazłam się ze względu na studia, pochodzę z Sosnowca.
Pytajcie bo nie wiem co pisać :-)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

01 wrz 2007, 23:26

np jak masz na imie,ile masz lat,co studiujesz no i take tam ;)

Awatar użytkownika
sylwia.wk
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

02 wrz 2007, 07:56

witam.my wczoraj znów walczyliśmy z trawnikami, późnym wieczorem bieganina bo Piotr się pakował ,dziś o 4 wyjechał z ludźmi do Władysławowa wróci późno we wtorek.

co do busa przez wiel do rydygiera to niewiem do zeromskiego jedzie na 100 ale do rydygiera niewiem. chyba najlepiej tramwajami tak jak ja jezdzilam. :-)

[ Dodano: 2007-09-02, 08:25 ]
Wakacje 2 lata temu :)
fotki średnie bo skanowane.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Janiolek

02 wrz 2007, 09:55

co do busa przez wiel do rydygiera to niewiem do zeromskiego jedzie na 100 ale do rydygiera niewiem. chyba najlepiej tramwajami tak jak ja jezdzilam.
Jeździ bus, ale przez rok widziałam go jakieś 3 razy. Jeżeli, któraś z was się orientuje jak jeżdzi ten bus to napiszcie.

A teraz o mnie :-D lidziasc, ułatwiłaś mi zadanie :ico_haha_01:
Justyna A. (łatwo się domyślić po nicku co dalej)
Lat 20
Studiuję rosjoznawstwo na UJ - to taki śmieszny kierunek, który wszyscy mylą z filologią rosyjską, a rosjoznawca mniej zajmuje się językiem, a więcej kulturą, polityką, historią, itp. I trochę mi smutno, że będę siedzieć w domu z dzidzią gdy inni będą mieli zajęcia z konstytucji Federacji Rosyjskiej czy z gospodarki.
Uwielbiam podróże, a na codzień jak każdy Polak znam się na polityce (na medycynie już mniej :ico_oczko: ).
Mieszkam na jakże pięknym osiedlu Rżąka z moim chłopakiem (mężem będzie jak nie będę miała brzuchola i trochę odpoczniemy). W/w pan jest dziwnym przypadkiem, bo nie jest totalnie aspołeczny jak przystało na informatyka :-D

Wróć do „Pozostałe”