Z Prokocimia to jest 10 minut na ulicę Rydygiera (na południe czyli w stronę Wieliczki) na której mieszkam, a żeby na Bieńczyce dojechać to raczej nie możliwe, chyba, że ten szpital gdzieś indziej niż mi się wydaje. Teraz to już zgłupiałamJaniolek z prokocimia do rydygiera jest jakis skrot przez wieliczke i ponoc to 10 min.
musimy zapytac paule albo beatke one sa z tamtych okolic to wiedza.paulina mi mowila ze jest taka droga od wieliczki i jadac nia jest blizej do huty niz na podgorze <tj na plac getta gdzie mieszkamy>Z Prokocimia to jest 10 minut na ulicę Rydygiera (na południe czyli w stronę Wieliczki) na której mieszkam, a żeby na Bieńczyce dojechać to raczej nie możliwe, chyba, że ten szpital gdzieś indziej niż mi się wydaje. Teraz to już zgłupiałam
Jeździ bus, ale przez rok widziałam go jakieś 3 razy. Jeżeli, któraś z was się orientuje jak jeżdzi ten bus to napiszcie.co do busa przez wiel do rydygiera to niewiem do zeromskiego jedzie na 100 ale do rydygiera niewiem. chyba najlepiej tramwajami tak jak ja jezdzilam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość