Dobry wieczor Baboski
Juz myslalam ze dzisiaj na TT nie wejde bo cos nawalal..

ale juz jest ok na szczescie i moge wam poopowiadac co i jak
A wiec Nicole spala sama wczoraj 3 godziny a pozniej moj maz poszedl do niej i spal tam z Nicolka bo to pierwsza noc i zeby nie spala sama,ale dzisiaj zostawimy malutka tam sama spac.. i tak wogule to Nicole juz spi od 21 30

troche szybko zasnela bo ja babcia wymeczyla razem sie bawily i jak wrocilismy z restauracjii to tylko zmienilam malej pampersa i uspalam i pierwszy raz od dawna tak szybko usnela.. musi sie malej tam w swoim pokoju bardzo dobrze spac i musi sie tam dobrze czuc bo tam tez sie bawi a to klockami a to maskotkami i pozniej sobie tam spi takze oby tak dalej i wszystko bedzie dobrze,ciesze sie ze malej pokoik przypadl jej do gustu i ze dobrze sie jej w nim spi zobaczymy jak dzisiaj sie bedzie malej spalo Samej tym razem.. mam nadzieje ze dobrze ..
Aha a tej restauracjii tajlandzkiej bylo super,jedzenie pieknie smakowalo pobylismy sobie sami i tak milusio bylo ale tesknilam juz za Nicole a mala byla tak zajeta zabawa ze ani nie zauwazyla chyba ze rodzicow niema no nic zdarza sie
Maggie dzieki za ale chyba sie udalo Nicolce ladnie i spokojnie spac w swoim nowym lozeczku przynajmniej teraz sie nie boimy z mezem ze mala spadnie.. a Antos gdzie spi?? Tez juz w swoim lozeczku czy jeszcze z wami to jego lozeczko w sypialni stoi?? Tak z ciekawosci pytam..
OK to ja pobede jeszcze na TT bo widze ze was niema... A tak wogule to dzisiaj mielismy troche zakrecony dzien.. najpierw zakupy olbrzymie porobilismy pozniej do szpitala do tescia pojechalismy juz mi sie niechce i brzydnie tam jezdzic.. ale narazie tam musi jeszcze posiedziec bo do konca zdrowy nie jest..

no i czuje sie zmeczona jakas.. a jakie mam smaki i ochoty .. oj oj wszyscy mowia ze bede miala synka,ale moze to i prawda bo czuje sie calkowicie inaczej niz jak bylam w ciazy z Nicolcia no ale niewiem ja raczej mysle ze to dziewczynka chociaz syneczka chcialabym miec ale wazne zeby bylo zdrowe i wtedy bede najszczesliwsza
Zycze wam milej nocki i dobranoc papa
[ Dodano: 2007-09-01, 22:34 ]
Maggie fajnie ze sobie robicie wycieczki trzeba sobie jakos urozmaicic zycie

Widac ze sie Antosiowi podobalo na karuzeli

fajnie ze sobie milo spedziliscie dzien i morze .. u nas troche kiepsko z morze za to mamy do zwiedzania Goryyy tylko ze NIcole na takie zwiedzanie troche za mala jest
Iwona nie martw sie bedzie wszystko dobrze Powodzenia zycze