CZESC HARE a w jakiej miejscowości byliscie nad morzem?
My tez chcemy za rok pojechac ale tak mysle ze moze spróbujemy na tydzien z początku czerwca bo potem w lipcu juz kaszanka jest tzn. nie powiem zebysmy mieli złą pogode ale to nie to samo co byc nad morzem jak cały tydzień jest pieknie i goraco haahhaa uwielbiam sie wygrzewac. No i moze drugi raz pozniej w lipcu zobaczymy.
No ja tez dopiero wczoraj podałam Amelce pierwszy raz połowe żółtka bo przeciez ona tylko 2 dni jest starsza od Kubusia hahhahaaaha
hekkate dzieki za wiadomośc na prywatnej ale wiesz ja paru rzeczy nadal nie rozumiem hi hi
tzn. ja mam sobie napisac te wszystkie moje dane normalnie na karteczce i do nich wyslać? ale powiedz mi na jaki adres im wysłac te fotki z ta kartką? i tam napisałas ze sposób odbioru chyba -poczta a potem punkt odbioru to co mam pisac? tam poszukac miejsca w poznaniu gdzie mają je przesłać? to po co ta poczta nie rozumiem tego pogubilam sie ci powiem hi hi......
Acha i jeszcze napisalaś cos ze trzeba wybrac czy sie cche zeby skadrowali z formatu 3/4 na 2/3 tak? ty jak piszesz im? bo ja sobie sama wykadrowałam zdjęcia to zaznaczam ze nie chce tak?
Napisz prosze bo ja gapa jestem w takich sprawach, wole 3 razy zapytac niz wysłać pod zły adres albo cos zle pozaznaczac hi hi
IZA@ duzo zdrowka dla Mirelki i szybkiegopowrotu do zdrowia
MAMCIA o kurcze to mowisz ze Julcie jednak wasz wirus dopadł, a nie dalej jak wczoraj ci pisałam chyba zebyscie szybko tylko wrócili do zdrowia zeby Julcia nie załapała i masz ci los no,achchchhchchchcch no nic moze nie bedzie z nia tak zle ale jak ma kaszelek to lepiej idz na osłuchanie oskrzeli i pluc pewnie ci lekarz jakis syropek dla niej przepisze, a maż twoj to zap.płuc nie mozna lekcewazyc to powazna sprawa jest QUNICK ma racje niech on tez idzie i jemu to antybiotyk napewno da
mama kasia czesc, a włąsnie sobie myslałam osttanio o tobie? hahahahha jak tam synus?ile on ma latek bo zapomniało mi sie? poszdł juz do przedszkola czy jeszcze za mały?
Duzo zdrowka tez dla Alunii :)
eve_1977 hej, a jak twoja gwiazdeczka sliczna w szkole? ale pannica juz z niej to w tym roku macie Komunie świętą?