Hej,
Ode mnie wlasnie poszla kolezanka bo wpadla na kawke, nagadalam sie ze ho ho
Ja dzis na obiadek robie udka, sosik pieczarkowy, ziemniaczki i mizeria, bo wczoraj jedlismy resztki i dzis sie chce juz cos "porzadnego"
Kupka do prasowanka cierpliwie lezy na oparciu sofy hehehe, moze sie dzis doczeka
Mi noc zleciala nawet , nawet..... W kazdym razie mezu dzis zadowolony do pracy szedl

choc bzykanka nie bylo,

ja nie dalabym rady chyba i rozpadla sie na kawalki, tak mnie spojenie lonowe i krocze boli, miednica zreszta tez..... Teraz na bzykanko mezu poczeka sobie ze ho ho az do konca pologu.... A poki co, zawsze sa alternatywy hihihi
Dominisia, przykro mi ze zostalas oszukana

Ludzie sa czasem tacy podli!!! JA tez sie wkurzam ostatnio bo chyba po raz pierwszy zostalam zrobiona w balona na Allegro.... Kupilam moja torbe do wozka (100 zl) 10 sierpnia, wplacilam pieniazki i do dzisiaj nie ma odzewu od firmy: telefony nie odpowiadaja, na maile tez nie,,, zostawilam milion wiadomosci na sekretarce... i dalej nic. Ja nie wiem co dalej robic
Eska, moze cos Cie bierze, trzymam kciuki!!
U nas dzis pogoda w miare jak na skandynawie.... oby wrzesien byl ladny i jeszcze udalo sie kilka cieplych spacerkow z niunia zaliczyc..... MArzenia.....