ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2007, 09:25

ewelinko, ja krzycze na Maja codziennie :ico_wstydzioch: , inaczej sie nie da

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

06 wrz 2007, 09:46

Witam

Jeśli chodzi o krzyki, ja cały dzień potrafię mówić podniesionym głosem "nie wolno" "nie ruszaj" "zostaw" itp. Monotematyczna się zrobiłam :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ewelina82
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 wrz 2007, 10:12

Dziewczyny ja tak samo ciagle Pawelku nie ruszaj nie wolno juz czasami sama siebie nie moge sluchac :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-09-06, 10:17 ]
Pawelek zjadl dzisiaj przepieknie snaidanko wsunal kanapeczke z maselkiem i szyneczka i na dodatek danonka a zaraz potem tradycyjnie byla kupka w nocniczek znowu mie ie udalo zdazyc

Awatar użytkownika
tyna
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

06 wrz 2007, 10:51

:-) to u nas jeszcze przed kupką :-D Michałek właśnie się zdrzemnął i po tej drzemce zawsze robi :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-09-06, 10:55 ]
Ja tez dzisiaj na zakupy się wybieram ,miałam się wybrac wczoraj, ale w taką ulewę nie było sensu :ico_olaboga: dzisiaj pogoda znośniejsza, przynajmniej nie pada :-)
mam kupić czapkę, tez buciki, takie na dwór i drugie po domku jakieś lżejsze :ico_noniewiem: nie wiem czy znajdę.

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2007, 10:56

Natalia, ja jeszcze do Ciebie... jak Ty dasz rade pojechac z Oskarkiem na miasto :ico_olaboga: , a najgorsze jest to,ze tyle tygodni pilnowalas za darmo dzieci swojej kolezanki a Tobie nie ma teraz kto pomóc :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-09-06, 10:58 ]
Martynka, mnie tez czekaja zakupy dla Mai - buty, kurtka ale zimowa i kilka cieplejszych bluzek bo Maja z wielu rzeczy juz wyrosla. Moze w sobote sie wybierzemy...

Awatar użytkownika
justysia30
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 wrz 2007, 12:33

to chyba wszsytkie dzieci tak po wakacjach ja tez musze posprawdzac co jest dobre a co zamale ale raczej Wiktorii kupjemy na 80cm. Wiktoria jest dzisiaj nie znoasna a to chyba dlatego ze nie ma dziewczynek takze chyba sie zbierzemy i pojdziemy na grzyby do lasu ostatnio pare znalazlam :-)

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

06 wrz 2007, 12:44

hej kochane
Iwonko dalam rade jakos :ico_haha_01: do lekarza poszlam na piechote, to okolo 1,5 km jest, wolalam isc pieszo bo nie musiaal nikogo prosic aby mi wozek wnosil bo nie cierpie sie prosic o cos,a ze ladna pogoda byla to sie ucieszylam bo od 3 czy tam 4 dni nie bylismy z malym an dworku przeze mnie wiec dzis troszke nadrobilismy, do drugiego lekarza nie pojechalam ale pojade jak T wroci, jutro za to znowu ide do tego lekarza co dzis bylam bo byl taki tlok ze nie bylo jak sie wcisnac a nie chcialam tam siedziec z malym bo jeszcze by sie czyms zarazil, na jutro mamy numerek na raniutko wiec bedzie ok..
musze sobie radzic jak nie am kto pomoc
jak byly wakacje to moaj 14 letnia siostra byla super pomoca i nianka w razie co po proat uswietna a teraz amba fatima i nianki ni ma hehe :ico_haha_01:

dzis Oskarek nauczyl sie pic przez slomke, kupilam mu soczek Leon jak bylismy na spacerku i wypil caly, a wczesniej tylko gryzl slomki :ico_haha_01: chce tego mojego łobuza jak najpredzej oduczuc ciagniecia smoka od butli zeby tylko ew w nocy wypil bo z niekapaka nie za chetnie juz pije, ew tylko jak bardzo chce

dziewczynki a coz to za ksiazka o ktorej piszecie?? bo moze tez bym sie na nia skusila :ico_haha_01:

Oskarek to taki łobuz ze jak mowie do niego "nie wolno" "nu nu"albo nie to tylko na mnie patrzy i sie usmiecha i siega sobie po cos, a jak krzykne na jiego :ico_wstydzioch: to potrafi mi sie rozplakac ale najpierw oczywiscie usteczka w podkowke, teraz straszny wymuszacz sie z niego zrobil
ostatnio jak chce cos sciagnac ze stolu lub z szafki to pierw staje na paluszkach aby zobaczyc co tam jest :ico_haha_01: juz nawet nauczyl sie odklejac tamse z szafek aby je otworzyc :ico_olaboga: ale walcze z nim ciagle, zwlaszcza aby w smieciach nie grzebal ktore go ciagna najbardziej i ciuchow z szafek :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-09-06, 12:44 ]
ojojojoj ale sie rozpisalam :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2007, 13:15

Natalia, o książce wiecej napisza Ci dziewczyny bo ja ją dopiero dzis dostałam wiec na razie laik ze mnie w tym temacie :ico_wstydzioch:

Justynko, znasz sie na grzybach? Bo ja nie mam zielonego pojecia, rozpoznaje pieczarki :ico_wstydzioch: i kurki :ico_wstydzioch:
Ja tez Mai najczesciej kupuje rzeczy na 80 czasem na 86 ale to rzadko.

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

06 wrz 2007, 13:26

ja tez na grzybach sie nie znam, najwiecej to bym chyba muchomorow uzbierala hehe za to lubuie jesc grzybki :ico_haha_01:

własnie daje małemu zupke, poki co je dosc ladnie, ale,... u niego z lyzeczki na łyzeczke sytuacja moze sie zmienic ehhe

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 wrz 2007, 13:34

ale,... u niego z lyzeczki na łyzeczke sytuacja moze sie zmienic ehhe
Natalia, dobre :ico_smiechbig:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”