ojjj a ja sie opuscilam w czytaniu i pisaniu na forum - dzis ledwo co znalazlam sie na tych stronach po zmianach jakie zaszły. Fajne macie brzusia - kilolek Twoj synus to chyba bedzie duzy :) moja zreszta raczej tez bo w wielkosci mam podobny brzuch

szkoda, ze nie moge zrobic zdjecia (maz zabral aparat na wies i uwiecznia remont

) moze w weekend zrobie sobie jakies zdjecie to Wam pokaze :)
co do prania to ja wlasnie dzis skonczylam - uff przebrnelam przez nie a bylo troche tego... pralam tak jak jest na metkach max. w 40 st. tylko posciel i pieluchy troche w cieplejszej, ale nic nie gotowalam.... na razie wszystko mam w workach i kartonach i nie moge doczekac sie rozpakowywania tego juz po remoncie ...obym tylko zdarzyla przed porodem.
Czy Wy takze macie takie dziwne bole kosci lonowych??? mnie to czasem tak boli jakbym ze 100 szpagatow zrobila

no i pobolewa mnie w okolicach nerek , jakby w ledzwiach....obojetnie czy sie nachodze czy nie... nie wiem czy to normalne... Pozdrawiam i spokojnej nocy.
w niedziele mam wizyte calodniowa tesciowej

juz sie ciesze na sama mysl

bedzie mi szyła firanki do kuchni ...chociaz tysiac razy mowilam jej , ze nie chce takich firan koronkowych, ale nie przegadasz...