Ja mam ekspres przepływowy ale na co dzien nie uzywam, bo jakos łatwiej i szybciej nam zrobic rozpuszczalna a pijemy z mężem tylko do sniadania 1 x dziennie takie wielkie kubasy pół na pół z mlekiem
zawsze Nescafe
Ale moja mama ma ciśnieniowy i czasem u niej popijam pyszna kawę Lavazza w takich malutkich filiżankach i jest pychaaaaaaaa.
Ale wątek chyba miał tez byc o innych sprzetach to ja troch.e zmienie tematyke, ok ??????
ZMYWARKA !!!!!!! Dziewczyny ktoś kto wymyslił to cudowne urzadzenie powinien dostać Nobla. Cieszę sie tym cudeńkiem od 2 miesiecy i nie moge się nadziwić, ile czasu się oszczędza ile bałaganu mniej (bo od razu wszystkie brudne talerze myk do środka a nie zalegaja w zlewie póki ktoś sie nimi zajmie
), no i moje biedne ręce, kóre lata całe miałam popekane do krwi, czerwone. zdarte i całe w zmianch alergiicznych odżyły !!!!! polecam wszystkim, chociaz mała, nawet kosztem jakiejś szafki. A sprzety ostatnio tak tanieja, że naprawde na raty to nie jest duzy wydatek i do tego oszczędza sie wode