Szanowni rodzice!
Moja żona uparła się żeby podczas ciązy dalej były zwierzęta w domu (pies i kot)

Jakie macie zdanie na ten temat?
Pozdrawiam
tatuś-łatuś
a przepraszam co ma jedno z drugim wspólnego???tak jak pisze Bożenka jeśli zwierzęta są zadbane to dlaczego mają zostać"usunięte" to by było brakiem odpowiedzialności...??wg mnie masz bardzo mądra żonę.przed ciąża należy zrobić badania na toksoplazmozę i zachować higienę ale to chyba oczywiste..(moje psy i tak spały ze mną ...)Witam.
Szanowni rodzice!
Moja żona uparła się żeby podczas ciązy dalej były zwierzęta w domu (pies i kot).
Pozdrawiam
tatuś-łatuś
A co zamierzasz zrobic z tymi zwierzakami na czas ciązy i po narodzinach dziecka? Oddac do schroniska, wyrzucic na ulice? A w czym one mogą przeszkadzać podczas ciązy? Jesli sa odrobaczone i zaszczepione,jesli sa traktowane jak członkowie rodziny to nie widzę powodu, by sie ich pozbywać...Witam.
Szanowni rodzice!
Moja żona uparła się żeby podczas ciązy dalej były zwierzęta w domu (pies i kot).
Pozdrawiam
tatuś-łatuś
Kochana życzę Ci aby Twoje piesiątko się odnalazło.Mój piesek zaginął cztery dni temu i wypłakuję sobie za nim oczy, wiele bym oddała, żeby usłyszeć jego dreptanie po domu... tulił się do mojego brzucha i byłam szalenie ciekawa jego reakcji na bobasa-teraz mogę już nie mieć szansy sprawdzenia tego i strasznie cierpię z tego powodu, a tu ktoś z własnej woli chce usunąć zwierzęta z domu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość