Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2007, 15:19

mamo_zuzi bardzo fany wózke,super jest ta firma..ja bardzo chciałam tego typu tej firmy ale mąż sie uparł na 3 koła,no i w Polsce jedne model tylko kosztuje koło 1699zl a reszta jest bardzo droga.więc mamy boldera 3 koła(to przednie jest podwójne)ja bym na Twoim miejscu się skusiła
eska "pobiegaj" po schodach może pomoże
ja mam humor w miarę ok jakoś doły wielkie mnie nie dopadają,mimo smętnej pogody jakoś sie kulam więc przesyłam Wam fluidki z uśmiechem :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2007, 15:30

Kicia10, eSKa, dziewczynki trzymam za was kciukaski, żeby maluchy się nie ociągały z przyjściem na świat, u mnie metoda wywoławcza zadziałała :ico_brawa_01: więc bierzcie męzulków i do roboty :-D

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2007, 15:33

Juz sie melduje!
Dominisia mamy podpisana umowe z ta starą s... ale ona jnie zgłaszała jej do urzędu skarbowego i w ten sposób mieszkamy jakby na czarno.Rozmawiałam juz z prawnikiem i niestety nic nie możemy zrobić, ani postraszyc ja Skarbówka ani skożystać z kodeksu cywilnego.Jeśli ją podkablujemy do skarbówki to trwać to bedzie ok.3 miesiecy a i tak będziemy sie musieli wyprowadzić.Normalnie jakbym ją dostała w swoje recę to bym k... udusiła.Najgorzej że teraz jest taki okres że ceny sa kosmiczne bo studenci szukają lokum.I wcale mi sie nie usmiecha pakowanie wszystkiego i przeprowadzka z małym dzieckiem.A najgorsze jest to że niedawno odmalowalismy całe mieszkanie bo myślelismy ze bedziemy tu długo mieszkać. :ico_placzek:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 16:10

Ulamisiula, a czy w zwiazku z tym ze odmalowaliscie mieszkanie nie mozecie sie upomniec o zwrot kosztow? Ja bym jej nie podarowala bo to ze ona do skarbowki tego nie zglaszala to JEJ a nie WASZ PROBLEM. Umowa to umowa. I powinna ja zobowiazywac.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

09 wrz 2007, 16:41

Ula ja bym do tej krowy poszła albo zadzwoniła i nagadała jej jak nie wiem,normalnie sie we mnie buzuje jak o niej myślę,a umowę do kiedy macie spisaną?
Eska mi żadne wywoływanie nie pomaga,próbowałam juz tylu rzeczy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

09 wrz 2007, 16:48

Dzien doberek, melduje sie!
Troszke pozniej, bo bylismy w kosciele, a potem gotowalam obiadek. Objadlam sie jak nie wiem :ico_wstydzioch: a jeszcze o 18 mamy isc na kolacje do Norwegow, a oni zawsze maja tyle pysznosci ze nie sposob odmowic. Moj mezus powtarza: Lepiej zeby peklo grzeszne cialo, nizby sie dary Boze mialy zmarnowac :-D
Tatulek teraz z Krzyskiem na grzybach... A ja jutro chyba pojade do lekarza, dzisiaj znowu wyplynelo ze mnie cos paskudnego, zglosze sie do szpitala, bo moj lekarz nawet tam nie zajrzy, zreszta wizyte mam dopiero 13.

Wogole to dzisiaj siedziala kolo mnie w kosciolku taka Babeczka z malutkim Bobskiem, normalnie cala msze na nia sie gapilam, a wlasciwie na to dziecko :ico_wstydzioch:

Mamo Zuzi wozio fajny i z tego co widze cena tez (za taka cene to pewno uzywany, co?? wyglada na fotce porzadnie). No i firma lux, ja na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiala!!

Ulamisiula kurcze, ciezko mi uwierzyc ze nic nie da sie zrobic... No i strasznie Ci wspolczuje takiej stresujacej sytuacji!!

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 17:29

Dominisia, oj, będę cytować Twojego męża! Strasznie mi się podoba!
A mi jakos dzionek zleciał. Siostra była u mnie na obiadku i tak nam zleciało pół dnia.
Ula- strasznie mi Cię szkoda. Skoro nic się nie da zrobić to nagadaj babie, chociaż tyle sobie ulżyj!

eSKa
4000 - letni staruszek

09 wrz 2007, 17:33

Wpadłam zobaczyć co tu słychać ale widzę że dzis ruch umiarkowany, z czego nawet się ciesze bo nie mam zaległości w czytaniu. My z mężem to dziś po prostu bijemy rekord leżenia w łóżku :-D Cały dzień, z przerwami na jedzonko oczywiście. Nie wiem czy wy też tak macie ale ja już dziś odebrałam 5 smsów z pytaniem czy Aluś jeszcze w brzuszku siedzi :ico_zly: :ico_zly: Nic tylko grzecznie odpisuje że siedzi bo w taką pogode to mi by się też nie chciało wychodzić :-D A co do pogody to podobno ma lać do czwartku :ico_placzek:

Lalka schody też wykorzystuje ile się da, mieszkamy na dole a rodzice u góry więc latam do nich z byle pierdołą :-D

Eve na "twoją" metodę też sie dzis skusze, no i dzieki ze trzymasz kciuki :ico_sorki: :ico_sorki:

Ulamisiula aż nie mogę uwierzyć w to co piszesz :ico_olaboga: przecież tak baba to nie człowiek to jakiś potwór :ico_szoking:

"Lepiej zeby peklo grzeszne cialo, nizby sie dary Boze mialy zmarnowac" :ico_brawa_01: DOminisia chyba zaczne cytować twojego mężulka bo hasełko super. A tak w ogóle to narobiłaś mi smaczka tymi grzybami, aż mi się zamarzyła jajecznica z grzybami mniam mniam.

[ Dodano: 2007-09-09, 17:34 ]
Kocura widze że tobie hasełko też przypadło do gustu :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 17:36

eSKa, no hasełko super! I w jaki przyjemny sposób można sobie wytłumaczyć ....

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2007, 18:11

No widze ze dzis mezowie nie beda mieli wolnego wieczorku hihihi, wiory beda lecialy chyba :ico_oczko: No i dobrze, wyhasajcie sie za mnie bo mnie teraz cos odrzucilo od bzykanka i nie mam zamiaru sie zmuszac :-)

Dominisia, no brawa dla twojego meza :ico_brawa_01: A wozeczek faktycznie uzywany ale wyglada dobrze :ico_brawa_01:

Ogladam teraz Super Nianie i nie wiem czy Wy tez tak macie, ze jak widze gdy takie "niedobre" dzieci przepraszaja rodzicow i placza to ja tez placze... ja naprawde mam nerwy tak slabe ze az dziw bierze ze sie jakos uchowalam na tym swiecie. :ico_puknij:

Dzis moj mezu rzadzil w kuchni, narobil mnostwo pupetow w sosiku koperkowym, popakowal w woreczki po 8 i wlozyl do zamrazarki (szykuje sie chyba na chudy okres poszpitalny hahaha) i potem obiadek zrobil z wolowinki, ryzu i warzyw, no pycha :-) A teraz poszli z Zuzia do parku a ja nadal sie obijam :-)

[ Dodano: 2007-09-09, 18:12 ]
Hmmm, chyba jednak po Niani poodkurzam bo w kuchni po gotowanku mezusia brrrr... na tej podlodze to chyba wszystko jest ;-) Ale nie smiem nawet narzekac ;-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”