Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 wrz 2007, 09:30

hej laseczki,ja od wczoraj jestem taka zdenerwowana,dziś mam wizyte na 18.30 i nie wiem czy wytrzymam do tego czasu..mąz powiedział że się ewakuuje chociaż miał popracowac w domu trochę :ico_placzek: zaczełam sie bac porodu tego czy dam rade jak sie Hania urodzi...
ulamisiula współczuje ... ja mam tak samo z matka mojego męża tzn nie tak samo bo ta przez 9 miesięcy ani razu nie zadzwoniła i nie zapytała jak sie dziecko rozwija nie wspomnę o mnie...nieważne mam tego babsztyla głęboko...
idę się czymś zająć bo cała chodzę z nerwów

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

10 wrz 2007, 09:44

Hej dziewczyny, mały śpi, mama poszła na zakupy :)
Lalka i ula nie przejmujcie się chyba takie typy trzeba lekceważyć :ico_pocieszyciel: .
Ja tak robie i mam przynajmniej nerwy nie nadwyrężone. Moi teściowie też sie małym nie interesują, co prawda dali nam na wózek 500 zł, ale jak byli we wtorek, tak od tej pory cisza w eterze, nawet nie zadzwonią żeby się zapytać o małego.
Po prostu liczymy na siebie :-D
Pozdrawiamy :ico_buziaczki_big:

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

10 wrz 2007, 09:54

Ale najgorsze jest to że to nie teściowa tak sie zachowuje tylko moja rodzona matka.
Córke mojej siostry wychowuje do tej pory 3 lata.I to jest najgorsze

eSKa
4000 - letni staruszek

10 wrz 2007, 10:33

Hej i ja się melduje, widze że tu poważne tematy od rana :ico_olaboga: U mnie tez nieciekawie, miałam pobudke o 4.00,słyszałam u góry jakies zamieszanie, okazało się że tata źle się czuje, zasłabł 2 razy. Zadzwoniliśmy po pogotowie i zabrali go do szpitala. Normalnie niezły początek tygodnia :ico_olaboga:
Ja ciągle nierozdwojona, tyle się nagadałam że wykorzystam męża a wieczorem ochotka przeszła całkowicie i psinco :ico_zly:

Ulamisiula cięzko uwierzyć w to co piszesz o swojej mamie, nie rozumiem tej kobiety ani troszke :ico_puknij: Jakoś szybciej zrozumiałabym że teściowa sie tak zachowuje ale mama ???!!!
Lalka z teściowymi to różne bywa, moje stosunki z teściową są tylko poprawne. Interesować się interesuje nawet kupiła kilka rzeczy małemu ale jakoś cięzko by mi było ją prosić o pomoc.
Eve ewasiek :ico_brawa_01: brawa dla was że znajdujecie czas na tt :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-09-10, 10:34 ]
hahahahaha :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: rozbawił mnie mój suwaczek DZIS NARODZINY MOJEGO DZIECKA trzeba bybyło dopisać ALE ZA CHINY NIE CHCE WYJSC

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2007, 11:19

eSKa, ja też pierwsze co mi się rzuciło dziś w oczy to Twój suwaczek! Ale jeszcze dzień się nie skończył.... :ico_oczko:
ulamisiula, już jesteś inna niż Twoja mama. U mnie nie jest aż tak, ale trochę mi przykro, że to teściowa się bardziej mną interesuje. Ale moja mama taka jest, wiem,żeby zrobiła dla mnie wszystko, ale po prostu nie okazuje tego.
Eve- co trzeba pozałatwiać w pracy jak się urodzi? Bo jakos jestem zielona, miałam zamiar dzwonić do personalnego jak urodzę, ale może już Ty mnie oświecisz.
Robie ostatnie pranko dla Zuzy, bo przyszła dziś brakująca pościel (normalnie nie dołożyli mi jej przy moim mega zamówieniu). Wyschnie to pewno za dwa dni, bo znów pogoda do bani.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

10 wrz 2007, 11:21

i ja się melduję 2w1 :ico_szoking:
niestety nie dotrzymałam do wczorajszego wywoływanka i nonono....zasnęłam :ico_oczko:
ULA takie zachowanie matki trudno skomentować, bo matka to taka osoba powinna być która bezinteresownie powinna nam pomagać, niestety nie zawsze tak jest :ico_noniewiem:
no cóż mimo złości wierzę ci ,że cię to boli :ico_pocieszyciel: nie martw się , są takie sytuacje w których sobie kiedyś na pewno przypomni ,że ma córkę a wtedy od ciebie będzie zależało co zrobisz i będziesz czuła satysfakcję :ico_noniewiem:

LALKA współczuję teściowej :ico_noniewiem: przykro tak :ico_noniewiem:

ESKA to miałaś wrażenia :ico_olaboga: niech tata szybciutko wraca do zdrówka :ico_haha_01:
no suwaczek dziś masz dziś pierwsza klasa :ico_brawa_01:

moja Julcia już lepiej się czuje :ico_brawa_01: wczoraj jak zasnęła o 17.30 tak do 8 rano spała z krótką przerwą :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

10 wrz 2007, 11:21

ewasiek, kiedy wybierasz sie na pierwszy spacer ze swoim maluchem? ja chciałam iść dzisiaj ale coś teściowa zaczęła przebąkiwać że za wcześnie :ico_olaboga: dziewczyny co o tym sądzicie? kiedy można wyjść na ten spacer?
hahahahaha rozbawił mnie mój suwaczek DZIS NARODZINY MOJEGO DZIECKA trzeba bybyło dopisać ALE ZA CHINY NIE CHCE WYJSC

Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

10 wrz 2007, 11:54

no i ja sie tez melduje 2w1 choc cos mnie jakis skuczyki zaczynaja lapac a tu jeszcze 2 tyg. musze wytrzymac.

a jeszcze wczoraj pozarlam sie z mezem i tak mnie wk..... :ico_zly: ze spalam dzis w duzym pokoju na wersalce. niewygodnie bylo jak fiks ale gdy rano wyszedl do pracy to szybciutko przenioslam sie do naszej sypialni i spalam do teraz :-D a niech se nie mysli ze tak latwo mu ze mna pojdzie :ico_nienie: chocbym dzisiaj znowu miala spac osobno to sie poswiece ale to on ma zrobic pierwszy krok!! :-D

eve81 kobitko ty to mnie normalnie rozkladasz na lopatki. tydzien temu mialas cc i ty juz latasz?????????? powiedz mi jak ty to zrobilas?? czy naprawde ta rana tak szybciutko sie goi??? bo normalnie jesli tak jest to ja juz pojde dzis na cc :-D
a co do spacerku to zalezy jaka pogoda jest u ciebie. choc z drugiej strony jaka to roznica czy werandujesz dziecko czy idziesz na krotki spacer. raczej zadna bo i tak maluch jest na powietrzu.

eSKa twoj suwaczek jest debesciarski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ulamisiula kochana nie martw sie mama zupelnie. pomysl sobie ze juz niedlugo ty bedziesz miala slodka kruszynke przy sobie i bedziesz nia tak zajeta ze nie bedziesz o mamie mysles w ogole. I tak jak mowila Kocura Bura juz jestes inna niz twoja mama :-D

Lalka glowa do gory i wszystko bedzie dobrze. A czemu to denerwujesz sie na zapas?? Szkoda twoich nerwow i maluszka :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

10 wrz 2007, 12:10

Jutro już zmienie sobie suwaczek i będe odliczac ile dni jestem "przeterminowana" :ico_haha_01:
Dzis mam dzwonic do lekarza ciekawe kiedy kaze się zgłosić.

Kicia melduj nam co tam twój lekarz powiedział.

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 wrz 2007, 12:37

Dzien doberek!
Ja znowu bije rekordy w spaniu, ale obudzilam sie kolo 10, patrze w okno a tu leje i stwierdzilam ze jak jest taka beznadziejna pogoda i nie ma nic do roboty to sobie jeszcze poleze i tak lezalam do teraz :)

eSKa ja widze ze jeden suwaczek juz zmienilas, ten dotyczacy malzenstwa, albo sie mi zdaje??

Ulamisiula ja zachowania Twojej mamy nie bede komentowac bo chyba musialabym uzyc kilku brzydkich slow... Wiem ze latwo jest powiedziec "nie martw sie", ale postaraj sie mimo wszystko, dla dobra Benia!

Eve nie wiem jak u mnie bedzie z pierwszym spacerkiem, bo jak bedzie ciapowata, lejaca jesien to chyba sama nie bede miala ochoty wychodzic i zostanie mi werandowanie... Ale jezeli czujesz sie dobrze i z Malym wszystko ok, to mysle ze mozecie sobie wyjsc na krotki spacerek!

Paulina a wytrzymasz?? Bo ja czasami sobie obiecuje ze nie zrobie pierwszego kroku, ale nie umiem wytrzymac... U nas nie ma raczej cichych dni, wole powiedziec co mam powiedzic i czesc.

Agnieszka a Ty wogole to masz jeszcze ochote na bara bara?? Bo ja to juz nic od dluzszego czasu, nie chce sie mi i juz...

Lalka nie stresuj sie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Kocura fajnie ze bedziesz miec juz wszystko gotowe, ja znam ten bol jak pranie siedzi przez 2 dni, ale od przyszlego roku bedzie zmiana!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”