Hej hej kochane
U mnie też dzisiaj pochmurno,ale co tam niech jesien mija,ja juz nie moge doczekac sie zimy z wiadomych powodów
Też bym zjadła jakaś zupkę,ale dzisiaj mam kotleciki mielone z suróweczką i ziemniaczkami hihi Jak któraś ma ochotę to zapraszam
Mój synek to mała wiercipieta, tak mi daje po pęcherzu ,ze

,ale juz sie tak przyzwyczaiłam do tych kopniaków,ze nie usnę dopóki mnie nie kopnie hihi
Dziewczyny czy Was tez boli czasami podbrzusze tzn. to tak w samym dole brzucha tak jakby na kości?
Mnie tam boli od wczoraj, kolezanka mówi ze to pewnie dziecko uciska no i rozciąga się wszystko
Madziu ja juz pisałam,ze takie bóle mam od jakiś dwóch miesięcy jeden lekarz mówił,ze nie powinno boleć,a drugi,ze powinno

i teraz jak byłam na usg 3D u jeszcze innego,to mi powiedział,ze zbadał mi wszystko i niestety to są więzadła macicy i mogą mnie boleć do samego końca,a skoro wszystko rozwija sie prawidłowo i szyjka jest ok,to nie ma innego wytłumaczenia na ten ból

,takze sie uspokoiłam
Tylko dla Nas niestety ten ból jest mało przyjemny,mnie boli tak jak na miesiączke tylko słabiej

Madziu bierz magnez naprawdę pomaga,a jak bedzie mocno bolało to koniecznie do lekarza i sprawdź szyjkę macicy.
To sie nagadałam,ale te ostatnie 2 m-ce naprawdę dały mi w kośc i dlatego tak sie wymądrzam
Buziole
[ Dodano: 2007-09-10, 12:46 ]
Dziewczyny aż wstyd sie przyznać,ale co noc mam jakieś dziwne sny erotyczne