Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

10 wrz 2007, 16:15

No Agnieszka to jesteśmy dwie na środę do rozdwojenia :-D ,mi termin z ruchów wychodzi 18 :-)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2007, 16:21

Jestem z powrotem, ale piszecie dzis duzo, fajnie :-) Oj dziewczyny, ta moja metoda to wiecie, no, nie moja bo ja jej nie testowalam (hehehe, winny sie tlumaczy :ico_wstydzioch: ) Ale macie racje, ja tez na sama mysl :587: choc przed ciaza takich reakcji nie mialam... no coz, hormonki, hormonki.... :ico_wstydzioch:

No i przepraszam Paulinke i Eske za pomylke :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Kiciu, nie boj sie tej oksytocyny, roznie to po niej bywa. Moja mama po niej np usnela i przeszly jej w ogole bole jak mnie rodzila :-D

Dominisia, faktycznie mozna sie przyzwyczaic do bycia samemu... Jak moja mama byla u nas miesiac to dopiero to odczulismy.... Jak Zuzia spi to nie raz nagolaska sie gdzies przejdzie itp, a wtedy czlowiek sie musial tak pilnowac, a wlasnie w takich sytuacjach mielismy ochote na brykanko w wersji "dzikszej" hehehe, i nie mozna bylo nawet pisnac... ale tortura.... :ico_oczko: A tak w ogole to brakuje mi takiego fajnego seksiku, z cala otoczka: muzyczka, swiecami, i nie mysleniem czy w tym momencie Nel po glowie dostaje. Nie wiem jak wy, ale ja nie potrafie sie "wylaczyc" teraz podczas seksu, caly czas mysle o tym czy nie za szybko, za gleboko, za mocno hehehe, do nonono z tym.... No i jak w takich warunkach orgazm miec..... :ico_olaboga: :ico_zly: :ico_oczko:

Dominisia, ale ci fajnie, tyle kaski mozesz bez wyrzutow sumienia wydac... no super po prostu.... U nas w rodzince to jakies takie glupie poglady panuja, ze skoro my za granica mieszkamy to my zawsze powinnismy prezenty kupowac. Tylko moi rodzice sa inni. Oni nam zaplacili za wozeczek 1100 zl, wiec to i tak wiecej niz oczekiwalismy... Ale inni? Im wiecej pieniazkow maja tym bardziej skuzy sa. Doszlo do tego ze ja kupja tylko dla rodzicow i dla dzieci mojego brata (3 sztuki) i drugiego Chrzesniaczka plus jego mamusi mojej najlepszej przyjaciolki. Dla brata i bratowej nic, bo oni nigdy bez przypominania mojej mamy nawet nic dla zuzi nie podadza (a moj brat jest jej Chrzestnym)... Tragedia normalnie.... :ico_olaboga: I smutno mi z tego powodu, ze mam jedynego brata a kontaktu zero wlasciwie, bo jego zony rodzice z ktorymi mieszkaja sa fanatykami religijnymi, i to ze weszlam w drugie malzenstwo jest dla nich nie do przyjecia.... :ico_puknij: No coz.... smutno po prostu.....

Chyba wstawie pranko, zeby te kurteczke welurkowa wyprac.... :-)

Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!

10 wrz 2007, 16:23

no eSKa trzymaj sie dzielnie i koniecznie daj znac jak tam po wizycie. czy sie cos ruszylo czy nie :-D

a dziewczyny nie wiecie co tam z Plastelinka ??? w ogole sie nie odzywa a jej termin juz minal i nie wiadomo czy juz jest mamusia??????????????

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2007, 16:25

Aha, moja kolezanka ktora tu mieszka powiedziala zebym sie nie martwila bo jak bedzie chlopiec (nie daj boze, ale nie wiadomo jak to bedzie) to da mi cale worki ciuszkow chlopiecych po jej Filipku :ico_brawa_01: No jeden kamien z serca bo poki co to wszystko mam w kolorach dziewczecych, kwiatuszki i serduszka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
paulina1978

10 wrz 2007, 16:32

mamo_zuzi to tak jak ja wszystko mam rozowe jak dla dziewczynki :-D wiec gdyby czasem chlopak sie urodzil to biedaczek bedzie rozowiutki jak cukiereczek he he :-D

a dziewczyny powiedzcie mi jakie ubranka na wyjscie ze szpitala szykujecie?? bo pogoda do kitu i zimno wiec sie zastanawiam czy kaftanik i spioszki wystarcza?? a na to cieplejszy dresik?? oczywiscie do tego czapeczka no i wezme kocyk. to wystarczy czy przesadzilam troche?? bo musze spakowac w koncu torbe dla dzieciaczka ktora maz przywiezie do szpitala na wyjscie i jakos nie moge sie zdecydowac :ico_olaboga:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2007, 16:35

kaftanik i spioszki wystarcza?? a na to cieplejszy dresik?? oczywiscie do tego czapeczka no i wezme kocyk.
Wydaje mi sie ze ok :ico_haha_01: Ja tylko zamiast dresika biore sama bluze z kapturkiem bo nozki i tak w foteliku kocykiem okryje.

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

10 wrz 2007, 16:38

Mamo Zuzi mi tez brakuje takiego "seksiku z otoczką" jak ty to opisałaś :ico_placzek:
Może i rzeczywiście niema co sie bać,może na mnie zadziała inaczej ta kroplówka :-D mam nadzieje :-D
A ja ostatnio myślałam co by było gdyby urodziła się dziewczynka,bo to nigdy nic niewiadomo,na szczęście mam wszystko błękitne to może być dla dziewczynki a i parę różowych rzeczy tez mam chociaż niewyprane.

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

10 wrz 2007, 16:49

Humorek mi sie poprweił bo dostała właśnie przesyłkę z allegro.Już ja złożyłam .To jest jonizator powietrzahttp://www.allegro.pl/item230675950_ozdobna_la ... _w_wa.html
tak to wygląda.Złożyłam i działa.Teraz tylko zapuszczę kilka kropelek olejku zapachowego i mozna odpoczywac.Przynajmniej jedna dobra wiadomosć.
Dzis mieżyłam cisnienie iznowu wysokie 147na 90.Jak na ta moja ciaże to jest niezłe.Norma u mnie w ciaży to 100 na 60.Doktorek dał leki na obniżenie ciśnienia i na uspokojenie.Jesli do czwartku nie przejdzie to mają wywoływać poród.

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 wrz 2007, 17:02

ja to wogole powolutku zapominam co to jest seksik... Bo jak ma byc romantycznie jak ja nie umiem wykonywac zadnych normalnych ruchow :-D Kolejny raz to chyba bedzie ten "pierwszy drugi", ale ciekawe czy wtedy bede potrafila sie skupic jak Malenstwo bedzie w pokoju...

Paulina mi sie wydaje ze to co przygotowalas jest ok. Ja tez mam dresik, spiochy, kaftanik, koszulke i czapeczke... Nigdy nie widomo jak bedzie, zawsze mozna czegos tam nie zalozyc...

Ula to cisnienie to pewno z powodu tego, ze masz teraz tak duzo zmartwien, biedulko :ico_pocieszyciel:

Mamo Zuzi mnie strasznie wkurza, jak ludzie mysla ze mam kasy jak lodu i na wszystko mnie stac. A tak na prawde nie wiedza jak wyglada zycie za granica. Ostatnio rozmawialam z moim kolega z czasow gimnazjum i rzucil haselko "robilem kurs, zaplacilem 630 zl, ale co to jest dla Ciebie..." Strasznie sie mi przykro zrobilo! Bo dla mnie to bardzo duzo pieniazkow. Wychowalam sie raczej w biednej rodzinie i doceniam wartosc kazdego grosza.

Ja to sie chyba na te zakupy dzisiaj nie wybiore, ale za to jutro koniecznie!

Zjadlam wlasnie bagietke z maslem czosnkowym i powalam oddechem!!

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2007, 17:10

ten "pierwszy drugi", ale ciekawe czy wtedy bede potrafila sie skupic jak Malenstwo bedzie w pokoju...
Nooo, na sama mysl dostaje gesiej skorki, brr........ :ico_olaboga: Moj pierwszy pierwszy raz byl o wiele mniej bolesny od drugiego pierwszego razu... Ciekawe jaki bedzie pierwszy trzeci raz :ico_oczko: :-D
mnie strasznie wkurza, jak ludzie mysla ze mam kasy jak lodu
Dokladnie..... :ico_olaboga: tym bardziej jak jedno pracuje i utrzymuje rodzine to o tym "lodzie" naprawde mozna zapomniec.....

Ulamisiula, dbaj o siebie, mi sie tez wydaje ze to przez te nerwy... :ico_olaboga: Napij sie meliski albo soczku z aronii on obniza cisnienie.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”