mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 wrz 2007, 22:33

Oj Agniesia.... prosze sie nie wkrecaj w to bo moze u Ciebie jest WSZYSTKO w porzadku. Skoro tyle miesiecy bylo to sie nie martw na zapas. Jutro powiedz wszystko lekarzowi, o tym krwiaku tez, na pewno bedzie mial na to dobra rade. Spokojnych snow.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

10 wrz 2007, 22:51

:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dzięki dziewczyny za pocieszenie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: jutro polecę do niego, to będę spokojniejsza :ico_noniewiem: mam nadzieję
fajnie macie, że już sobie śpicie, ja po tej drzemce, to pewnie do rana będę siedzieć :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

11 wrz 2007, 00:02

Agnieszka nie martw sie na zapas! podobno studenci medycyny przechodza wszystkie choroby, bo gdyby zaczac szperac to kazdy z nas znalazlby symptomy jakis groznych chorob, a im bardziej o czyms myslimy tym wieksze prawdopodobienstwo ze sie nam to przydazy! Lec jutro do doktorka i bedziesz spokojniejsza!

ja sie wkurzylam na K. przyjechal dzis z pracy z kolega, ktory ma u nas nocowac i mnie nie poinformowal, a ja koszulka nocna, obiadek na dwie osoby juz na stole i sie mi strasznie glupio zrobilo... Mogl mi powiedziec wczesniej!!

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

11 wrz 2007, 08:25

Witam o poranku!

Dominisia takie są chłopy.Nic nie myslą.Ja swojego kilka razy opiep..... i teraz jak ktoś do nas ma wpasć to melduje wczesniej.Zreszta moze to głupio zabrzmi ale nauczyłam tez znajomych że bez uprzedzenia do nas nie zaglądaja bo jestem zła.

Agnieszka jak wrócisz od lekarza to mów co powiedział.

Ja zaraz chyba tylko wezmę tabletki i kładę sie znowu bo dzisiejsza nocka dała mi obraz tego co mnie czeka już za kilka dni :ico_brawa_01: Położyłam się o 23 musiałam o 1 wziasć jedna tabletkę, a potem ponownie o 3 no i oczywiście bez wstawania do łazienki o 5 by sie nie obyło.Normalnie padam.A ta pogoda to mnie dobije.Pada, ciemno, zimno, az sie z domu nie chce wychodzić.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 08:37

ja też się melduję :ico_ciezarowka:
julcia dziś już w przedszkolu, teraz zmykam do sklepu, a później muszę się dodzwonić do lekarza na którą mam przyjść, jak coś to dam na pewno wam znać :ico_haha_01:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 09:18

HEJ, ja tez dopiero sie zwloklam.... Zuzia do przedszkola na 11:00 wiec jeszcze troche poleniuchuje... A poza tym ma taki katar ze ja nie wiem gdzie on sie jej miesci... Ale idzie bo przeciez jak probowalam ja przekonac ze lepiej jest zostac w domu to byl ryk, ze ona chce isc... A pogoda jest ladna to niech leci, najwyzej jutro bedzie juz goraczka.... :ico_noniewiem:

U mnie noc dobrze przespana :ico_sorki: Jednak musze pic przed snem spory kubel meliski i wtedy naprawde spie o wiele spokojniej :ico_sorki: A z mezulcem od wczoraj jestem poklocona tzn. obrazona na niego, choc on sie podlizuje. Ale o :ico_nienie: tak latwo nie pojdzie.. niech spada.... :502:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

11 wrz 2007, 09:53

Ja tez się melduję 2 w 1,ale wczoraj naklikałyście wieczorem,miałam czytania jak nie wiem.
Agnieszka pisz co Ci doktorek powiedział,myślę że on trochę za lekceważąco podchodzi do tego ciśnienia bo jednak to ważne,więc dobrze że do niego idziesz.
Ula a dlaczego ginekolog wycinał Ci wyrostek??a to dobre :-) Ty też kochana uważaj na siebie z tym ciśnieniem i staraj sie uspokoić jak najbardziej.
Eska kiedyś napewno sie rozdwoisz,niema innej możliwości :-D
Lalka ty też uważaj na siebie i łykaj te tablety dla dobra małej,już niedługo i Hania będzie mogła wyjść :-)

i już zapomniałam co której miałam napisać :ico_olaboga:
Mój humorek dziś nie za ciekawy,a wczoraj było tak dobrze :ico_olaboga:

eSKa
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 09:58

Ja też jestem obecna :ico_placzek: I tylko na chwilke, zaraz zmykam odwiedzić ciocie bo już mnie to siedzeenie w domu wkurza :ico_zly: . Pogoda w sumie taka że nei chce się wychodzić ale co tam, z cukru nie jestem.
Dzis w nocy znowu miałam akcje (skurcze jakich jeszcze nie miałam :ico_szoking: + bóle w dole kręgosłupa i miednice to miało mi rozsadzić), ale teraz już jest rano i oczywiście wszystko przeszło :ico_zly: :ico_zly: Ja to musiałabym codziennie do lekarza latać na badanie, bo tylko wtedy coś się dzieje :-D

Agnieszka jak tylko wrócisz pisz co ci tam doktorek powiedział, na pewno nie będzie tak źle
Mamo zuzi u ciebie przynajmniej 1 kłotnia w tygodniu to chyba standard, co? :-D O co poszło tym razem?
Ulamisiula a już myślałam że tylko u mnie taka durna pogoda :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
paulina1978
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

11 wrz 2007, 10:05

no ja tez juz na nozkach i po sniadanku :-D

eSKa twoj suwaczek mnie rozbawil he he :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

11 wrz 2007, 10:10

Eska najlepiej to mieć męża ginekologa, to mógłby codziennie badać i robić masaż szyjki i sprawdzać rozwarcie,super by było.Tylko za duże ryzyko że mógłby zbyt głęboko zapatrzyć się w którąś pacjentkę :-D :-D
A co do pogody to u mnie tez do d... wczoraj cały dzień padało i dziś też pochmurno :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”