Hej lutowki,troszke mnie nie bylo ale juz wszystko nadrobilam.
karolas,mamakasia,MLduzo zdrowka dla waszych dzieciaczkow. Patrus tez mial ostatnio kaszelek od czasu do czasu,mam nadzieje ze sie nie rozwinie
Izaja tez myslalam ze twoj wyjazd przesadzony juz jes ...hmm..
magdzinkasuper domek,my tez planujemy budowe ale juz w przyszlym roku,mam nadzieje ze nam sie uda,bo w polowie z kredytu sie bedziemy budowac bo niby ska tyle kaski wziac
[ Dodano: 2007-09-11, 00:10 ]
kellyja tez potwierdzam,ze Tymus podobny do mamuni
kostuniasliczne zdjecia,ladnie ci z grzywka tez
Skladma spoznione ale szczere zyczenia dla nowych 7-miomiesieczniakow,na ta pore roku duzo duzo zdrowka
[ Dodano: 2007-09-11, 00:13 ]
A mnie troche nie bylo (choc pewnie nkt nie zauwazyl

)bo w niedz mielismy w koncu chcrziny.
A wczesniej to duzo bieganiny i caly czas po sklepach latalismy bo ciagle cos sie przypominalo.
rano mielismy zdjecia ktore Patrus pieknie zniosl mimo iz zasnal w drodze i po 5 min sie obudzil ale nie byl zly.
[ Dodano: 2007-09-11, 00:17 ]
Sorki,ze pisze tak na raty ale zaraz mi sie komp wylaczy a nie chce mie sie kopiowac co chwile.
Wiec dokoncze o chrzcinach,potem w kosciele na poczatku sie rozplakal bo byl zmeczony bo nie spal ale asnal i przespal cala msze. Potem na przyjeciu bylo niezle do czasu ale czym pozniej tym gorzej co chwila go uspokajalismy bo jak spal to nagle budzil sie z wrzaskim. Cala impreza byla w rstauracji jeszcze z 2 innymi a on nie lubi gwara,dobrze ze to obok bloku naszego to wyszlam na pol godzinki go nakarmic i uspokoic. Ogolnie ciesze sie ze juz po.Kamien z serca mi spadl.
[ Dodano: 2007-09-11, 00:19 ]
A z nowinek to tak: zabkow jak nie bylo to nie ma, nie siedzi nadal,od soboty gryzie stopi (ostatnio nikt tu sie nie chwalil, czy wasze dzieciaczki pominely ten etap?),no i na chcrzcianach dalam mu kubek niekapek i wyobrazcie sobie ze umie juz z niego pic,co podobno jest ciezkie dla dzieci.
[ Dodano: 2007-09-11, 00:48 ]
Aaa i jak pislaam wczesniej troche pokaslywal i w niedz po chrzcianach udalismy sie do lekarza,na szczescie wszystko ok ale trzeba uwazac zeyb sie cos nie przyplatalo,daje syropek i wit C.
Ojej ale sie rozpisalam,mam nadzieje ze nikt nie zasnie przy czytanie hihi No nic ide spac,bo juz pozno.
A i jeszcze spytam o cos, bo maly dzis zrobil tak kupke dziwna troche kolorowa, z takimi plamami czerwonymi , i nie wiem czy to nie krew. Tylko ona byla tak regularnie raczej zabariona miejscami na czerwono i to byl taki blady kolor a nie zywy jak krew wic nie jestem pewna a poza tym to jadl kaszke malinowa,moze to od nie j
co myslicie?