Tak więc nie martw się, na pewno wszystko będzie w porządku.
Dziewczyny ten sprzęt do słuchania serduszka jest okropnie drogi

ja mysle ze my znalazlysmy tylko te profesjonalne (z tego co wyczytalam to to są wszystkie ultradzwiekowe), oni takich uzywaja w malych prywatnych gabinetach gin.Dziewczyny ten sprzęt do słuchania serduszka jest okropnie drogiRaczej nie byłoby mnie na cos takiego stac.
Dziewczyny ten sprzęt do słuchania serduszka jest okropnie drogiRaczej nie byłoby mnie na cos takiego stac.
to przeciez napisała madziarka dlaczego w poście pisze inaczej? cos nie tak jest z tym tik-takiem
Dzięki Madzia,
trochę sie uspokoiłam...
Gosiu ja nic takiego nie mam,ale gdzieś wyczytałam,ze coś takiego może wystąpic miedzy 6,a 7 miesiącem ciąży i z tego co wiem to nawet może trwać do 9,ale podobno to jet normalne :-)Jeeesu ale my sie musimy namęczyć w tej ciążyPowiedzcie czy Wam tez dretwieja palce u rak czasami?? Mnie w nocy czesto, budze sie rano i mam cale rece zdretwiale i ruszac palcami nie moge.... dopiero po jakims czasie to mija.
ja mam to samo! i byłam dzis u gina i powiedział że to tylko uciska gdzies na nerw macica i że to normalne - trzeba przetrzymać!Powiedzcie czy Wam tez dretwieja palce u rak czasami?? Mnie w nocy czesto, budze sie rano i mam cale rece zdretwiale i ruszac palcami nie moge.... dopiero po jakims czasie to mija.
no to ja pospie teraz za nas dwieA mnie z kolei ostatnio dopada cały czas zmęczenie, mogłabym spac całymi dniami, niestety nie da rady bo najczesciej jestem sama z Patrykiem.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość