Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 18:26

LALKA zdjęcia bardzo piękne, :ico_brawa_01: i Mamazuzi ma rację, masz bardzo zgrabne nóżki :ico_brawa_01:
ULAMISIULA to cieszę że u ciebie ciśnienie lepsze, twój mały może robi też psikusy i jeszcze się zdecyduje troszkę poobracać :ico_noniewiem:
KICIA no to faktycznie troszkę cię nastraszył, chyba nie powinni mówić takich rzeczy dopóki nie są 100% pewni, tylko nerwy robią niepotrzebne :ico_olaboga: nie martw się na pewno będzie ok :ico_haha_01:
MAMOZUZI no faktycznie jakoś dziś Dominisia tylko ma dobre samopoczucie, ale dobrze że chociaż ona :ico_noniewiem: :ico_ciezarowka:
ja to dziś znów strasznie spuchłam i nie wiem dlaczego tak mi drętwieją ręce, aż palców nie mogę zginać, zastanawiam się czy to może być powiązane z tym ciśnieniem...
DARIUSZKU wyjdź już :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2007-09-11, 18:29 ]
ULA to dziś robi mi W. zdecydowanie masaż plecków w dół :-D :ico_oczko:

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

11 wrz 2007, 19:02

no to sie jeszcze pochwale :dziś zamówiłam wózek i fotelik .wiem że póżno ale dopiero dostalam pare groszy.Wózek jest czarny i ma budke .Model Vintage reverse kolor czarny z czerwonym wkładem(501) i do tego fotelik Prima easy kolor czerwony(978).I za całość zapłacimy 1508 zł bo to jest w promocjii.Fotelik jest wiekszy niż te tradycyjne i ma opuszczane oparcie.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 19:42

Kurcze Agnieszka, jeszcze ta opuchlizna, lec jutro pedem do lekarza, bo wlasnie opuchlizna plus cisnienie zwieksza ryzyko zatrucia ciazowego. Nie ma na co czekac..... :ico_nienie:

Ulamisiula, ale jakiej firmy ten wozeczek, bo napisalas tylko model.

Ci lekarze sa porabani daje slowo. Powinni czesciej sie zastanowic co gadaja i piec razy pomyslec czy ty nie spowoduje dodatkowego stresu u ciezarnej.... :ico_zly:

Ja dzis placzka mam, po czesci dlatego ze Mezulek nawet drugi juz nie zadzwonil (a w du.. z nim) a po drugie ogladalam album z tego czsu jak zuzia sie urodzila i ona ma naprawde super zdjecia (jej tatus wielki fotograg ;-) ) i zaczelam wspominac to wszystko, jak pieknie bylo.... a jak sie podle skonczylo.... Kurcze..... Najgorsze ze czlowiek uklada to zycie z misternych cegielek i nigdy nie ma gwarancji....ehhh..... Glupie wspomienia....

ulamisiula

11 wrz 2007, 20:15

Casualplay

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 20:38

KOCURKA zaraz poszukam, bo nie wiem jak ten wózek wygląda :ico_noniewiem:

MAMOZUZI właśnie tego się boję :ico_noniewiem: a jak mi jutro powie znów że to nic , to go spytam w takim razie po co mierzą ciśnienie na każdej wizycie i go :wpale:
a co do takich wspomnień to wiem co czujesz :ico_noniewiem: trudno tak budować wszystko od nowa, nie myśląc zupełnie o tym co było, ale nie wiem czy to dobrze....wtedy ja staram się przypomnieć , dlaczego odeszłam...i cieszyć się z tego co mam, :ico_noniewiem: bo choć nie jest zawsze pięknie i wiele rzeczy czasem mnie drażni, to W. zapewnił i poczucie bezpieczeństwa, którego zawsze mi brakowało i czasem jak na mnie spojrzy to wiem,że nie chce juz niczego innego :-)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 21:02

Ulamisiula, super-bajera ten wozeczek... Pierwszy raz taki na oczy widze.... gdzies Ty go wyszukala... Bo i cena jak podalas to nie jest jakas kosmiczna..... :ico_brawa_01:

Agnieszka, nastrasz tego ginka tym ze strasznie sie zle czujesz..... zeby cie nie olal po prostu. Juz chyba lepiej zeby trafic do szpitala i byc na 100 proc. pewnym ze jest wszystko ok, niz sie tak gnebic.....

A moj przylazl, nawet mnie cmoknal na przywitanie a ja ogladalam M jak Milosc, i juz mial piwka sie napic a ja tekst: "Jedz do sklepu po chleb..." Ale sie wsciekl :ico_brawa_01: No, pojechal, ale juz wiem ze dzisiejszy wieczor bedzie rownie do nonono jak wczorajszy.... :ico_olaboga:
Agnieszka, ja wiem, ja tez przy J. odzyskalam poczucie bezpieczenstwa.... Tylko tych spojrzen jakos coraz mniej i tego sie boje... Miejmy nadzieje ze to minie, bo ja nie wyobrazam sobie tak na dluzsza mete. Nas zawsze bardzo jednoczylo lozko, jest nam razem swietnie, a teraz nonono z tym, i moze to jakas reakcja uboczna? ....

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 21:02

KOCURKA rozumiem że to ten http://www.bobowozki.pl/product_info.ph ... ff16688177
no no no :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: pierwsza klasa :-D

ulamisiula

11 wrz 2007, 21:12

Agnieszka tak to ten .Mała pomyłka bo to ja kupiłam a nie Kocurka.Tylko na tym zdjeciu spacerówka nie ma budki a w rzeczywistości jest .A kupiłam go w Fartlandii.Teraz jest na niego promocja bo to jest model zeszłoroczny. :ico_brawa_01: Jak dzis zobaczyłam cene w internecie to az sama do siebie sie zasmiałam z radosci.
.

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

11 wrz 2007, 21:15

MAMOZUZI :ico_sorki: i tak zrobię jutro :ico_noniewiem:
co do jednoczenia przez łóżeczko to się zgadzam i na początku ciąży było ciężko jak ja nie miałam ochoty, tak mi się wydawało,że mu trudno to zrozumieć, bo nie miał takich namacalnych dowodów dzidziusia i chyba do niego nie docierało,że będzie ojcem, ale na szczęście się wszystko zmieniło, wyobraźcie sobie że np. wczoraj ide do łazienki a spałam w koszuli na ramiączkach, takiej przed kolana, no i przechodzę koło niego a on koszulkę podnosi i mówi "ale ty masz seksowny tyłeczek",no myślę wariat :ico_puknij: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: chyba w rozmiarze XXXXL, ale tylko się uśmiechnęłam, malo brakowało, żebym śmiechem po prostu nie parsknęła :ico_oczko: ....ale to słodkie mimo wszystko....a może twój ma syndrom "odrzucenia małych,biednych i porzuconych chłopców" :ico_noniewiem: próbowaliście rozmawiać? :ico_noniewiem:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 wrz 2007, 21:18

"ale ty masz seksowny tyłeczek",
Normalnie Ci zazdroszcze!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I juz lubie twojego W. za ten tekst. :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”