Ja nastroj tez mam podly... wiecie ale mi sie wydaje ze to normalne tuz przed terminem.... Na stojaco zle, na lezaco tez (ja np na plecach absolutnie nie moge lezec, bo mnie dusi i oddychac nie moge), wiec sie kulam z boku na bok.... Wszystko mi przeszkadza: tu mnie swedzi, tam gilgocze, tu za goraco (pisalam wam ze od marca codziennie spie przy drzwiach balkonowych otwartych na oscierz? nawet jak leje (mamy dach), a to jest ten balkon nie oszklony. J. narzeka i placze z zimna a ja odkryta spie i taaak mi goraaaco....
a w ogole, to nie wiem, troche mi wstyd Was pytac.... no ale skoro o takich intymnych rzeczach tu czasem piszemy to chyba sie was spytam, bo kogo mam.... Wczoraj zauwazylam, przy okazji masowania podworka ze jestem tam cala opuchnieta... Na zewnatrz troszke, ale jak wzielam lusterko i popatrzylam sobie nieco hmmm.. glebiej i dokladniej to bylam w szoku

Caly wlot do pochwy mam tak spuchniety ze wygladam jak dziewica hihihi , nawet probowalam tam palca wsadzic ale taki straszny dyskomfort ze dalam sobie spokoj.... Nie wiem dlaczego?? Moze dlatego tak mnie to krocze boli.... Mam nadzieje ze to nic takiego.... Takze juz wiem dlaczego tak absolutnie nie wyobrazam sobie seksu.... skoro palec wydaje sie za wielki

No nie wiem, czy mi wypada pisac, czy wy tez tak macie??+ Co to jest: hormonki?
Kicia dzis miala isc do szpitala, mam nadzieje ze ma same dobre wiadomosci...
Lalka, jestes jesscze w jednym kawalku?
Paulinka, chociaz sie wyspalas, co? i dobrze....

Ja mojego tez na duuuzy dystans trzymalam i do tej pory trzymam. On gada do mnie, stara sie przelamac lody, ale ja tylko "odpowiadam".... I tyle. Nie wiem ile wytrzymam, bo humor przez to tez gorszy, bo kocham go bardzo a taki glupek czasami z niego wychodzi ze az nie moge w to uwierzyc...
Agnieszka, trzymam wielkie kciukaski!!! Musi byc dobrze!!!!
Eska, szczesciaro przynajmniej wiesz jak czop wyglada, bo ja do tej pory nie wiem....
Mi od wczoraj wiecej wod nie cieklo... to znaczy ja generalnie mam non-stop "wigotno" ale wczoraj to bylo zdecydowania za duzo na raz i za mokro aby udawac przed soba ze to zwykla wydzielina. Poza tym to bylo calkowicie przezroczyste
Zuzia w lozku, napakowana syropkami, oglada bajki. JA zaraz wypije herbatke- meliske i chyba bede sie obijac. Choc widze ze takie lezenie w lozku psychicznie mi nie sluzy