O, dużo spacerujeszMyślę, że 15 km spokojnie przemierzyłam.

a co to takiego? pierwszy raz słyszęmoże została wysłana in-postem
O, dużo spacerujeszMyślę, że 15 km spokojnie przemierzyłam.
a co to takiego? pierwszy raz słyszęmoże została wysłana in-postem
to konkurencja poczty ma tańsze przesyłki ale tez dłużej idą http://www.inpost.pl/ A ja właśnie zamawiam sobie ten komplecik moro i pieluszkę drukowana a tak sie ost zastanawiałam w czym zabierzecie dziecko ze szpitala w gondoli czy foteliku ??a co to takiego? pierwszy raz słyszę
jak trzeba leżeć, to trzeba. Ale jak nie ma przeciwskazań, to dobrze jest dużo spacerować. No i dzidziuś się dotlenia.całkiem możliwe tylko jak lekarz każe lerzeć..
no dla mnie podstawą jest linomag i sudokrem a tak z innych to lubię kosmetyki firmy Nivea i bardzo polecam np krem na każdą pogodę czy z pentanolem no i ja będę kupowała kosmetyki tej firmy bo nie są wcale takie drogie a dobreA macie już kupione kosmetyki dla maluszków?? Bo ja cały czas się nie wiem w jaką firmę zainwestować
Ja w gondoli na pewno tzn w tym nosidełku do gondoli. Nie jest co prawda tak sztywne i bezpieczne jak fotelik ale ten jeden raz przeżyje. Nie chcę go w ten foteli pakować zaraz po urodzeniu, a zwłaszcza, że pewnie trzeba będzie w rożek opakować żeby był spokojny i się komfortowo czuł, a wtedy nie da rady na wpół siedząco do fotelikaa tak sie ost zastanawiałam w czym zabierzecie dziecko ze szpitala w gondoli czy foteliku ??
Do pupci alantan +, mam tez sudokrem ale pediatra w szkole mówiła, żeby lepiej póki się nic nie dzieje sudocremem nie smarować, bo zdrową skórę wysusza,a poza tym to resztę mamy bambino a no i do kąpieli oilatum. Wszystko tak jak pediatra kazałaA macie już kupione kosmetyki dla maluszków?? Bo ja cały czas się nie wiem w jaką firmę zainwestować
Ja kupuję nivea baby. Do tej pory używam dla Jasia. Jestem bardzo zadowolona z tej firmy.A macie już kupione kosmetyki dla maluszków?? Bo ja cały czas się nie wiem w jaką firmę zainwestować
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość