dzieki! pychotka
[ Dodano: 2007-09-13, 11:25 ]
a ide po jakies ciacho bo mi smaka narobiłaś
czesc ja mam termin na 22 styczen i juz nie umiem sie doczekacnie ma do tej pory chętnych na założenie "stycznia 2008" chociaż wiem,że jest już kilka przyszłych styczniowych mamusiek.
więc jestem ja.dzisejszy teścik (po pół roku starań) pokazał dwie piękne krechy-huuuuuuuura!!!!
wstępny termin-13 styczeń.
[url=http://img148.imageshack.us/img148/6209/testfw3.jpg]Obrazek[/URL]
mam nadzieję,że w najbliższym czasie dołączy tu wiele oczekujących styczniówek
Powodzonka na badaniach bo słyszałam,ze nie należą do przyjemnychjutro ide robic krzywa cukrowa ciekawe jak mi wyjdzie boje sie bo wystapil u mnie cukier w moczu
Ja tez poszlam wczoraj na ciuchy, chcialam kupic cos dla siebie, ale ogladalam ciuszki dla dzieci i byly cudne....., ale na razie jeszcze sie wtrzymuje z kupowaniem (chociaz to bardzo trudne.....!), moze sie wreszcie dowiem, KTO tam u mnie mieszka..... to wtedy zaczne kupowac!! Poza tym duzo ciuchow dostalam i jeszcze dostane, wiec najpierw musze sprawdzic co jeszcze potrzebuje, ale i tak pewnie jak mi sie cos spodoba to kupie..... nawet jak nam nie bedzie potrzebne!!Wczoraj byłam na ryneczku i wycziałam świetny lumpeks dla dzieci. Ubranka są po prostu cudowne. Babka powiedziała że ściąga je od jakiegoś celnika ze stanów. Ale mówię Wam - bajka. Wydałam ok. 30 zł a kupiłam chyba z 10 rzeczy. I wszystko jak nowe. Nawet mój mężulo się zachwycał![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Google [Bot] i 1 gość