myszka_f Witaj, fajnie, że znów jesteś z nami!
Smoczek Dziś się zawzięłam i powiedziałam sobie, że muszę być konsekwentna w tym co robie bo to dla dobra małego! Jest ciężko Wojtuś nie chce go za chiny ludowe ale dla spokoju schowałam stary smok i uczę go ssać tego ... Po ciężkich godzinnych bojach Wojtulek zasnął z nowym smokiem ale zaraz potem go wypluł ale śpi
Boję się, że ta noc będzie ciężka z tego powodu- mam nadzieje, że się nie poddam i nie zapodam starego smoka
bo już przed chwilką szłam po niego jak mały płakał i wypluwał melka ale jednak stwierdziłam, że jak już zaczęłam to tak ma być i pozostać ... i kropka
Uda się czy nie?!
Chory Wiktorek Jutro z rana jak tylko mąż z pracy wróci, to wpłacamy na konto ..Mam nadzieje, że te parę groszy coś pomoże!
Kajunia25 Kochana, to co piszą na opakowaniach mleka to tylko startstyka- bo każde dziecko inne jest i inaczej potrzebuje jedzonka! Dobrze podajesz mleczko, nic się nie martw!
Zakupy- znów szalałam Miałam już dość ciągłego pożyczania mikasera od mamy i miksowania małemu jedzonka troszkę juz "zużytym" ostrzem. Mama nawet nie miałam blendera tylko taki pojemnik z ostrzem był ok ale już nie rozdrabiał tak fajnie! No więc kupiłam sobie w Savi Zelmera + blender! Super!
Paznokcie Matko, jak można mieć coś takiego na paznokciach na stałe
Okropnie uczucie i nie mogę nic zrobić. Nie potrafię kroić, pisać- bo te cholerstwo mi przeszkadza nie wspominając o przewijaniu, kremowaniu i przebieraniu małego
ładne są ... ale w moim przypadku są nie praktyczne- no chyba, że się przyzwyczaje, na razie wielka lipa i rozczarowanie- pięknie rozczarowanie bo bardzo mi się podobają!