wrrrr zamknęłam sobie stronke i od początku musze pisać
No więć
słoneczko4 te badania o których pisałaś to badanie prenatalne przez USG. Potrafi ono wykryć większe wady genetyczne np. Zespół Downa.
Joanna24Ja już mam przepisany zestaw badań od lekarza tj. morfologia, mocz, białko, glukoza, HBO, toksoplazmoza. Mam zresztą taką tabelkę jakie powinno się badania robić w danym tygodniu i tam pisze, że te badania powinny być wykonane po raz pierwszy do 10 tygodnia. Jeżeli lekarz Ci ich nie zapisał to poproś go o nie albo sama zrób.
meggi_24 ja na razie nie kupuje ciążowych bo troche śmiesznie w nich wyglądam ( ta guma co jest na brzuch to na razie sięga mi aż na biust i głupio wyglądam). Ja kupiłam sobie na razie jeansy o nr większe i nie przeszkadza mi, że są lużne. Pasuje mi to bo nie uciskają w brzuch, a po porodzie zanim wróce do swojej wagi to pewnie w nich troche pochodze.
Co do jedzenia to ja już sama nie wiem, od niczego mnie tak stanowczo nie odrzuciło, no może za wyjątkiem pieczonego kurczaka (bo coś mi smierdzi), ale ja już nie wiem co jeść bo wymiotuje prawie po wszystkim
. Czekam z utęsknienie kiedy zacznie się 4 miesiąc bo ponoć wtedy wszystkie dolegliwości żołądkowe przechodzą.
[ Dodano: 2007-09-14, 18:22 ]aaa zapomniałam się Was zapytać czy może oglądacie już sobie wózki?? Bo ja już mam bzika na tym punkcie i podobają mi się trzy i niestety nie wiem na jaki się zdecyduje. Oczywiście jeszcze nie mam zamiaru kupić ale już sobie oglądam.