Majeczko kochana!!! życzymy Ci, żebyś zawsze była taką śliczną Króliczką... :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Jagódka nie myśl, że ja mam Ci coś za złe!

ja się bardzo cieszę z takich rad, bo ktoś, kto ma większe doświadczenie jest dla mnie dobrym doradcą. Ja tego nie wiedziałam, dlatego myślałam, że mogę spokojnie dawac 1 bo karmię piersią...Ale widocznie jak sie skończy już to opakowanie, to będę musiała kupić 2...
U nas ładnie. Hania spała do 4!!! i pierdziała w nocy co nie miara

potem po 7jedzonko i przyszła do nas, bo zimna była...Rozłożyła się między nami, jedną ręką złapała J za ucho, druga mnie za piżamę...i spała!

chyba czuła się bezpiecznie między rodzicami! ech...jakie to wzruszające...Potem się przebrałyśmy, pobudkę dziadkom zrobiłyśmy

, Hania zjadła butlę...bo zaczynam wprowadzać 3flaszkę dziennie...i towrzyszyła nam w śniadaniu! i strzeliła taką kupę w leżaczku, że

Tzn, ja nie wiedziałam, że to tak wygląda...ale zapowiedziałam, że J przewieja...a co! chociaż w soboty może się nią bardziej zająć, bo zapomni jak się to robi. On teraz ma mniej czasu i chęci na nią...odsunął się troszkę więc muszę go angażować bardziej...Ale jak zdjął małej spodnie to

kupa wychodziła już ssama...rajstopkami...hehehe...szok! powycierał ją, ale niestety...trzeba było gnać pod kran i ją umyć porządnie. POtem troszkę zabawy i śpi na macie...trzymając zabawki, żeby jej nie uciekły
J myje podłogi...rodzice na grzybach...
Dziś na 17 idziemy na 60urodziny do wujka...Więc będę miała zaległości...Ale dziś sobota, to mniej będzie pisaniny nie?
I wiecie co??? chyba w grudniu sprzedamy nasz wózek jednak...J siostra będzie rodzić pod koniec grudnia niby, a chcą taki sam wózek...a ja już sama nie wiiem co chcę...ale może sprzedamy? i chcę kupić taki
http://www.allegro.pl/item243041638_hau ... ropka.html
Tylko im bliżej pozbycia się naszego, tym większe mam wątpliwości...No bo generalnie lubię ten wózek za to, że gondola jest fajna spora i super się nim jeździ po różnych drogach. Ale wkurza mnie jego wielkość po złożeniu i to, że w naszą corsę się nie mieści za bardzo..więc i tak byśmy musieli kupić spacerówkę...No i znów mam dylemat...co myślicie? trzymać ten wózek na następną

?