O, moja księżniczka popłakuje...smok jej chyba wyleciał...i już J stoi nad nią i ciiiii...robi

A ja teraz spędzę pół życia szukając wózka...

ja kupilak jak mowilam 4 kolowca i tez nie czuje ze pcham,jest tak leciutki i skreca w miejscu bo tez kolka skretne....
  ja kupilak jak mowilam 4 kolowca i tez nie czuje ze pcham,jest tak leciutki i skreca w miejscu bo tez kolka skretne.... 
  Ja troszkę zasmarkana ale mam nadzieję, że nie rozwinie się z tego jakieś choróbsko
 Ja troszkę zasmarkana ale mam nadzieję, że nie rozwinie się z tego jakieś choróbsko  Dziewczyny można się czymś podleczyć mimo że karmię piersią ???
 Dziewczyny można się czymś podleczyć mimo że karmię piersią ???
 bo mam imieninki
 bo mam imieninki 

i fajna nadal zółta miekka - kurcze jak mozna sie kupa zachwycac
 i fajna nadal zółta miekka - kurcze jak mozna sie kupa zachwycac   az mała czkawki dostała
 az mała czkawki dostała  

, łatwości w podejmowaniu trudnych decyzji...wspaniałych kolejnych dzieciaczków! i niech miłość do Dużego rośnie, rośnie i rośnie...No i niech Duży  i Mały też umieją okazywać Ci swoją miłość! buziaki kochana!
 , łatwości w podejmowaniu trudnych decyzji...wspaniałych kolejnych dzieciaczków! i niech miłość do Dużego rośnie, rośnie i rośnie...No i niech Duży  i Mały też umieją okazywać Ci swoją miłość! buziaki kochana! Hania padła o 20 i obudziła się o 7!
  Hania padła o 20 i obudziła się o 7!   już dawno tak nie było! ależ super...Ok, lecę, bo głodna woła...Wrócę później
  już dawno tak nie było! ależ super...Ok, lecę, bo głodna woła...Wrócę późniejWróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość