Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 10:40

Evik, ja jednak wolę drewniany. Będzie mi barziej do mebli pasował. I nie musi się rokładać na krzesełko i stoliczek, bo jak Kubuś podrośnie to zamierzam mu wymienić całkiem mebelki i wtedy kupię już w komplecie. Podobają mi się takie z Ikei, niebieski zestaw "Mamut" http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/categ ... ies/11779/

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 10:54

Tak widziałam te mebelki też mi się podobają :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 wrz 2007, 11:01

Ika202, no to ty też wiesz jaka to przyjemność jak ktoś cię rano budzi jak masz najlepszy sen :ico_spanko:
Oj wiem do tego mój synek dziś się obudził o 3 i ryczał chyba do 5 :ico_szoking: czegoś musiał się przestraszyć :ico_noniewiem: to całkiem możliwe bo córa mówi że ma "popoja" (potwora) za oknem :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 11:12

Dobra kobitki, wyruszam w miasto i nie wrócę póki nie kupię zwykłego rożka! Bez żadnych kokosów itp. To mają być ostatnie zakupy!

Awatar użytkownika
Agata27
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

17 wrz 2007, 11:17

witajcie ja mimo, ze tak pozno tu zagladam to nie spie dzis od 4.00 :ico_zly: mialam taki koszmar, tak strasznie sie wystraszylam w tym snie, ze zbudzilam sie cala zaryczana :ico_placzek: az Angelika sie obudzila i zaczela sie wiercic - ostatnio mam same straszne sny - dzis mi sie snily fragmenty z egzorcysty :( kurcze skad mi sie to bierze to nie wiem, przed ciaza mialam normalne sny...
kilolek dzieki za te cwiczenia - raczej wiekszosci nie bylabym w stanie zrobic tak bola mnie kosci lonowe :(
evik swietny brzusio i ten fotelik takze - tez zamierzam kupic , ale nie predzej jak na wiosne-kiedy wlasciwie dzieci zaczynaja siadac ? kolo 5-6 ms ? czy pozniej 7-8 ? ja np. zaczelam chodzic jak mialam 8 ms - szybko - chyba , bo tak to kolo roku prawda?
tez po remoncie bede mieszkac w domku - nareszcie - teraz meczymy sie z moimi rodzicam :/ moj domek jest na takim zadu...u :) , ze cisza jak makiem zasiał az czasami zwlaszcza jak maz ma nocki w pracy dostaje swira , bo tylko nasluchuje czy nikt nie chodzi.
dzis zapytam sie o ten masaz szyjki - jak bede w szkole rodzenia - zobaczymy co polozna powie - ale raczej sie tego nie stosuje - bo by cos wspomniala....

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 13:15

Ja się wścieknę! :ico_zly: Obeszłam całe miasto, wszystkie sklepy i nie kupiłam tego przeklętego rożka :ico_zly: Tylko w dwóch sklepach były takie zwykłe. W jednym wyglądały strasznie tandetnie, jakby je ktoś już pięc razy wyprał (i w dodatku dość drogie bo 27 zł) a w drugim same różowe (za to śliczniutkie :ico_oczko: ) Teraz żałuję, że nie zamówiłam razem z pościelą tak jak Ika.
W dodatku spotkałam koleżankę z pracy. Dowiedziała się, że jestem strasznie "gruba", bo ona w życiu nie widziała nikogo z takim wielkim brzuchem; że dużo przytyłam (13 kg, a ona pamiętam 20!)
Jest taka piękna pogoda. Jak wychodziłam miałam świetny humor a teraz :ico_zly: na przemian z :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Agata27
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

17 wrz 2007, 14:02

ehh kilolek na takie glupie baby to nie zwracaj uwagi szkoda tylko nerwow - faktycznie bardzo to zjawiskowe, ze kobieta w ciazy tyje :ico_puknij: a co ma chudnać ...trzeba bylo jej powiedziec , ze w ciazy to tak jest (jakby nie wiedziala), ze brzuch rosnie a nie np. garb na plecach...13 kg to naprawde malo jak na ten tydzien ciazy - ja mam 18 na plusie i sie nie przejmuje a jak mi babcia ostatnio przygadala, ze jestem gruba i co zrobie jak tak mi zostanie po urodzeniu to powiedzialam - nic bede gruba :-) (oczywiscie powiedzialam jej to zeby dala mi spokoj)
z tymi rozkami to faktycznie lipa a na allegro osobno nie sprzedaja rozkow?

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 14:07

Właśnie chyba zamówię na allegro, bo nawet z kosztami przesyłki wyjdzie taniej niż w sklepie, no i o niebo ładniejsze.
Troszkę mi się humor poprawił, bo przyszła niania, którą kupiłam na allegro. Tylko nie wiem dlaczego cały czas trzeszczy :ico_noniewiem: Jak mi tak będzie całą noc trzeszczeć przy uchu to zwariuję :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Agata27
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

17 wrz 2007, 14:22

na nianiach wogole sie nie znam, wiec nie pomoge moze trzeba cos tam wyregulowac, albo baterie slabe - my niani nie kupujemy , bo corcia bedzie z nami w sypialni - o ile zdarzymy sie przeprowadzic przed jej narodzinami :/ bo tak to czarno to widze u moich rodzicow na 1 pokoju - koszmar :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-09-17, 14:23 ]
to allegro jest niezastapione :-) ja wlasnie zamowilam materac do naszego nowego lozka :)) ceny o niebo nizsze niz w sklepach.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 wrz 2007, 14:34

to allegro jest niezastapione :-) ja wlasnie zamowilam materac do naszego nowego lozka :)) ceny o niebo nizsze niz w sklepach.
To fakt! Ja większość rzeczy kupiłam ana allegro. Gdyby nie to to bym chyba zbankrutowała :ico_noniewiem: chociaż z drugiej strony może po prostu kupiłabym mniej, bo tak to tylko siedzę w kółko na tym allegro i kombinuję co by tu jeszcze kupić :ico_wstydzioch:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”