Hey dziewczyny!!!!
[size=150]Caluski dla Lusi z okazji 3-miesiecznicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Duzo zdrowka od najlepszych ciotek z TT!!!!![/size]
u nas dzis sama nocka lepiej,ale tak do 12 to tragedia,bo jeszcze zebol wychodzi nasepny i tak sie nalozylo!!!
Ela duzo zdrowka dla Kondzia!!!!Podziwiam Cie mamusko z tymi pampersami,ciekawe kiedy ja tak postanowie...super,ze jestes konsekwetna,bo na pewno efekt bedzie murowany..
ale numer u GP,ale jak wyszlas z tego calo,ja to bym pewnie stanela na tym miejscu i stala az wyschnnie
..hihi
Marta strasznie mi przykro....
brak mi slow,zeby cokolwiek powiedziec...ludzie odchodza za szybko
Madziorka fajnego mialas dziadzia,ja niestety tylko babcie jedna mam,a dziadkow nawet nie poznalam,bo umarli przed moimi urodzinami..tato mamy zadnego z wnukow nie widzial,bo zmarl bardzo mlodo...a zawsze mialam w wyobrazni takiego wymarzonego dziadka w okularach i z siwa broda...taki moj ideal
A mame Sonie pewnie,ze pamietam z tych fotek z morza..
Beatka zycze powodzenia w walce z tym paskudztwem...
szkoda,ze nie zlapali tego gagatka,ale masz racje,nie ma co zaczynac z sadami,bo i tak bedzie to trwalo wieki pewnie
Kasi.k super,ze Vkusia juz znowu w swoim zywiole i ze kapiel sie udala
Dziewczyny a do mnie polozna przychodzila mnostwo razy w czasie ciazy, nie pamietam ile dokladnie..i tak samo health visitor...a po porodzie to prawie codziennie,dopoki nie czulam sie pewna...ogolnie mialam swietna poloza,w starszym wieku(60)ale super babka,na motorach jeszcze smigala
zawsze jak mialam jakies pytanie to sie pojawiala..
Lucy ale z Oliverka synus mamusi...ma racje,najlepiej u mamy
Kasiulka gdzie Ty sie podziewasz???jak sie nie pojawisz,to ja Cie nawiedzie z batem
Gosia jak tan pracusiu?jak zdrowko Tomusia?