piękna pogoda i ciepelko
  piękna pogoda i ciepelko  
 piękna pogoda i ciepelko
  piękna pogoda i ciepelko  
 DESZCZ I LEJE CIĄGLE
  DESZCZ I LEJE CIĄGLE troche lepiej już zaczeła jeść jak jej te pierwsze jedynki wyszły  nawet w dzien juz da sie namówic na mleczko a  jakis czas  nie chciała wcale butelki  z łyzeczką nie było problemów  wszystko jadła
     troche lepiej już zaczeła jeść jak jej te pierwsze jedynki wyszły  nawet w dzien juz da sie namówic na mleczko a  jakis czas  nie chciała wcale butelki  z łyzeczką nie było problemów  wszystko jadła   pewnie ją drażniła w dziąsła (płakała, wyginała sie na wszystkie strony) teraz  juz sie  to powoli normuje ,ale z koleji wychodzą  jej górne jedynki i niewiem jak bedzie
 pewnie ją drażniła w dziąsła (płakała, wyginała sie na wszystkie strony) teraz  juz sie  to powoli normuje ,ale z koleji wychodzą  jej górne jedynki i niewiem jak bedzie  

dla Krzysia za ząbek
 dla Krzysia za ząbek   
  ja naszczęście miałam luz, Michaś dał się wyspać mamusi,niebudząc sie w nocy! Za to zaczął się przebudzać jak odprawiam tatusia z synusiem (starszym) do pracy i przedszkola tj. od 6:00 się wierci, ale o 6:30 już nie daje rady i się budzi (no i cycuś)
 ja naszczęście miałam luz, Michaś dał się wyspać mamusi,niebudząc sie w nocy! Za to zaczął się przebudzać jak odprawiam tatusia z synusiem (starszym) do pracy i przedszkola tj. od 6:00 się wierci, ale o 6:30 już nie daje rady i się budzi (no i cycuś) 

Biedne te dzieciaszki mają z tymi zębolami, ale w sumie my też
 Biedne te dzieciaszki mają z tymi zębolami, ale w sumie my też  
  ,no wiem jeszcze nie mam zdjęć,jakoś nie mogę się doprosić mojego mężusia żeby mi powklejał(wiesz jak jest)musi nabrac mocy urzędowej,hi,hi.Ja niestety jeszcze sie nienaumiałam,ale obiecuję że sie poprawię i będziecie mogły zobaczyć mojego synusia
 ,no wiem jeszcze nie mam zdjęć,jakoś nie mogę się doprosić mojego mężusia żeby mi powklejał(wiesz jak jest)musi nabrac mocy urzędowej,hi,hi.Ja niestety jeszcze sie nienaumiałam,ale obiecuję że sie poprawię i będziecie mogły zobaczyć mojego synusia 
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość