Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

19 wrz 2007, 10:09

Evik, a przypomniałaś mu w końcu, czy nadal żyje w nieświadomości?

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

19 wrz 2007, 10:11

No ja pewnie normalnie też bym zrobiła aferę ale teraz w ciąży jakoś duszę wszytko w sobie. Dziś mu też nic nie powiedziałam. Ciekawe kiedy się domyśli że przegapił

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

19 wrz 2007, 10:15

Oj ja też zdusiłąm ostatnio w sobie, jak od męża nic ani na urodziny ani na imieniny nie dostałam. Mam te dwie imprezy jena po drugiej w przeciągu tygodnia i zwykle jest tak, że dostaję jeden prezent. A w tym roku nic :ico_noniewiem: Jak nie dostałam na urodziny to myślałam, że na imieniny dostanę. Nie szykowałam się na coś wielkiego, bo z kasą krucho ale myślałam, że choć pojedynczy kwiatek czy głupią czekoladę :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

19 wrz 2007, 10:21

kilolek, no to wiesz jakie to uczucie :ico_placzek: ale poczekam bo wiem że prędzej czy później do tego dojdzie

[ Dodano: 2007-09-19, 10:33 ]
mambii ja też mam jeszcze szkołę i zaczynam 29. No i obrona na wiosnę a pracy mam połowę więc też pracowity okres przede mną. Ale damy radę na pewno :ico_oczko:

mambii82
Mistrz pióra
Mistrz pióra

19 wrz 2007, 10:35

śliczne kobinezonki :ico_brawa_01: tylko dziewczynki bez przemocy na allegro :ico_oczko:
Czasami faceci sami nie wiedzą na jakim świecie żyją, a to że im pamięć szwankuje wiadomo nie od dziś :ico_szoking: Evik główka do góry może się przypomni i zdąży się zrehabilitować w porę.
Coś dawno nie pokazywałyśmy brzuszków, a miałyśmy robić to co tydzień jak dobrze pamięta. Także ja na dobry początek pokażę swój żeby nie było, że sie upominam o wasze :-)
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-19, 10:37 ]
Evik musimy dać radę bo kto jak nie my ?!?!? :ico_brawa_01:
Poza tym Pani w dziekanacie powiedziała, że widziała już wiele kobiet, które walczył dzielni i wywalczyły swoje. Także szable w dłoń :-)

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

19 wrz 2007, 10:43

Jakoś mi się nie chce robić zdjęcia :ico_wstydzioch: Musiałabym się nieco kulturalniej ubrać, bo na razie chodzę po domu w sukience o kształcie worka :ico_wstydzioch: no i wygrzebać z torby aparat, bo już się na wszelki wypadek zapakował :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2007, 10:48

mambii82, Ale śliczny brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: może ja też powinnam wkleić :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Agata27
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

19 wrz 2007, 11:32

czesc dziewczyny - trzymam kciuki za egzamin mambii
evik nie martw sie tak bardzo tym, ze maz zapomnial - oni juz tak maja, jestem pewna, ze sobie przypomni i bedzie mu glupio - ja widze po swoim mezu jak przezywa to wszystko i jaki nerwowy sie zrobił ... czasami mam wrazenie, ze bardziej przejmuje sie tym porodem niz ja :ico_olaboga: ostatnio jak mnie bolal krzyz to Paweł sie zapytal - jak teraz tak Cie boli to jak to bedzie podczas porodu ... dasz rade ?
kilolek , ika sliczne te kombinezoniki - dogadajcie sie ktora bierze ktory, bo :ico_ciezarowka: nie wypada sie bic :ico_oczko: ja mam taki z kubusiem puchatkiem jest z polaru, ale polozna powiedziala, ze za cienki by odebrac tylko w tym, wiec odbiore w takim ocieplanym ( prawie jak zimowym)
Obrazek
a to moj brzucho, ale robione tydzien temu - nie mam aktualnego , bo aparat został na wsi i uwiecznia remont.

[ Dodano: 2007-09-19, 11:35 ]
mambii mamy ten sam termin porodu a moj brzuch jest o niebo wiekszy od Twojego :/ Tobie jeszcze pepuszka nie wydeło a moj sterczy juz od dawna...czy Julcia juz sie odwrocila glowka do wyjscia?
Obrazek

ania25
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

19 wrz 2007, 11:43

ika, kilolek kombinezon i jeden i drugi sliczne, ja bym wybrała ten biały, ale ja nie startuje w licytacji, więc wam powodzenia życzę.

mambii trzymamy kciuki, oby szybko poszło na egzaminie. Ja Ci powiem że coprawda bardzo dużo zadan przed tobą, ale zobaczysz jak sie urodzi Maleństwo to tak się zorganizujesz, że dasz radę. Ja to czasami myślę że ciężej jest w ciąży, a poźniej jak ktos zostanie z Maluszkiem to ty zrobisz wszystko. Ja to w podskokach zakupy robiłam jak mi mama z dzieckiem została :ico_oczko:

evik, kilolek moj maż też nie pamięta o niczym :ico_placzek: ja imieniny miałam w lipcu, i też nic nie dostałam, więc jak sobie wczoraj kupiłam szlafrok do szpitala to poprosiłam męża żeby mi zasponsorował bo nic nie dostałam na imieniny, ale niestety CISZA :ico_oczko:

mambii i agata27 śliczne brzuszki :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

19 wrz 2007, 13:05

No dobra, koniec lenistwa. Postanowiłam zrobić zdjęcia.
Obrazek
Ja to jestem wielka, no nie?! Aż mi ten elastyczny pas od spodni z brzucha zjeżdżą.
A tak wygląda w zbliżeniu :ico_wstydzioch:
Obrazek

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”