Ika202, tło twojej fotki też piękne i potwierdzam mąż zdolny. Mój mi też taki obiecał ale na obietnicach się zatrzymało

[ Dodano: 2007-09-19, 17:56 ]
kilolek, to który ten kombinezonik kupiłaś??
Oj bardzo! Powiedz mu, że wszystkie jesteśmy zachwycone.kilolek, dziękuje zdolnego mam męża co??
Mis się ostatnio marzy żeliwny wolno stojący taka "koza", ale muszę z tym poczekać aż Kubuś podrośnie, bo o się bardzo nagrzewa.no i ten kominek - super - u nas jest narazie puste miejsce , bo w tym roku nie damy rady zrobic kominka, ale pewnie w nastepnym roku bede pilowac meza o to by tez zrobił :)
http://allegro.pl/item244829624_kubusio ... 56_cm.htmlkilolek, to który ten kombinezonik kupiłaś??
Nijak, jeszcze nie wiem co z tym dalej. Okazuje się, że nie do końca miałam rację, bo butelka owszem nie wchodzi do termoopakowania w całości, ale bez smoczka zmieści się do połowy, a drugą połowę da sie zakryć pokrywką, bo ona jest szersza. Tyle, że po prostu czegoś takiego się nie spodziewałama kochana i jak tam po awanturze??
Też miałam z tej okazji balangę zarządzićdziś pijemy bo jest za co spójrzcie mamy już 200 stron
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość