Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

19 wrz 2007, 15:17

Gratulacje dziewczyny. A ja dziś zaczynam 33 t.c. i zostało nam 55 dni. Podwójna okazja do świętowania :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
dagmara1709
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

19 wrz 2007, 19:28

hej dziewczyny
ja już mam dość :ico_placzek: boli mnie kręgosłup,nogi i ogólnie do niczego :ico_olaboga: ani leżeć ani siedzieć,spać też już nie mogę,nerwy na zawołanie,ja chcę już urodzić,a tu jeszcze 27 dni :ico_olaboga:
te ostatnie tygodnie dają popalić.
A jak wasze samopoczucie??

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 wrz 2007, 19:46

No wiezs my jeszcze mamy troszke , by najmniej ja ale kłopoty ze spaniem też mam, w dodatku bardzo boli mnie krocze i cała miednica. Współczuje ci kochana, ja już nie mogę sie doczekać maleństwa więc jak zostanie mi tyle co tobie to umre z nipokoju!! :ico_puknij: Ale nie denerwuj się nie wolno :ico_nienie: potem maluszek będzie nerwowy! Dasz rade buziaki!! :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

19 wrz 2007, 20:28

Ja dopiero jak suwaczek zmieniłam to zobaczyłam, że mogę do was dołączyć... jeszcze 116 dni :ico_oczko:

anetkajur
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

19 wrz 2007, 20:48

dziewczynki stawiam z okazji 44 dni do końca ;) :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
I powiedzieć wam coś dzis pierwszy raz sobie pomyślałam jak to fajnie było móc spac na brzuchu, mieścić się na wp ól uchylonych drzwiach, nie czuć bólu kręgosłupa na wieczór, nie chodzić jak kaczka,...ale z drugiej strony to po rozdwojeniu wiem ze napewno bedzie mi brakowało tych kopniaczków :-)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 wrz 2007, 21:04

ja dziś miałam niezły popis akrobacji mojego synka, tak mi wiercił rączką w pachwinie, że az mi blokował staw biodrowy, ledwo szłam. Dobrze, że Antoś siedział w wózku a nie biegał bo by mi uciekł a ja bym nie mogła nic zrobić. Dziewczyny cieszcie się pierwszą ciążą jak tylko możecie, bo w drugiej będzie trudniej odpocząć

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 wrz 2007, 08:10

gratulacje z ranka dla Pauliny1978 za awansik do czołówki i dla Bożenki za awansik do Na ostatnich nogach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-09-20, 08:11 ]
a my dzis stawiamy bo został jeden dzień do odstawienia tabletek :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Asikk
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

20 wrz 2007, 10:54

Super gratulacje dla wszystkich awansików!!! Ja też postawie jednego a co mi tam :ico_tort: 98 do komńca!! No i 26 tydzień !!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Wiecie ja zawsze mażyłam być w ciąży , czuć maluszka u siebie w brzuszku, widzieć jak brzuszek rośnie i cieszyć się z tego!!! Tak długo czekałam , zawsze powtarzałam mogę leżeć w łóżku całą ciąże , może mnie wszystko boleć byle tylko dostać tą szanse przeżycia tego cudownego okresu. I powiem szczerze aż łza mi się teraz zkręciła, a do 4 miesiąca puki brzusio nie zaczoł rosnąć nie dowierzałam ,że się udało. A jak ryczałam jak się dowiedziałam ,że się udało ho ho szok!!! :ico_haha_02:

Krecik_5
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

20 wrz 2007, 11:28

gratuluję wszystkim!!! Mi jeszcze zostało 22 dni:)

Awatar użytkownika
bozena
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 wrz 2007, 13:03

no to ja dziś stawiam za 30 dni i awansik :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Asikk, rozumiem Cie ja tak miałam z pierwszą ciążą. Jak mówiłam o tym mojemu mężowi to tak wyłam, że on biedny nie mógł zrozumieć o co mi chodzi.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”